horoszkóp

Gaál Noémi és Rubint Réka vetkőzik és öltözik

dns
2005.08.31. 11:34
Csisztu Zsuzsa a részletekben rejlő ördögről beszél, a várandós Rubint Réka fitnesznadrágot próbál a fotósok sorfala előtti fülkében, az emeleten Gaál Noémi tekergeti ezüst szandálját. A belvárosi Adidas-üzletben elsősorban ruhavásárlást, másodsorban divatbemutatót tartottak abból az alkalomból, hogy a legújabb kollekciót Stella McCartney tervezte.

"Ez itt érettebb olívaolaj, ez pedig egy könnyebb, zöldebb ízű fajta" - kínálja a pincér a friss zöldséggel megszórt kenyérfalatkákhoz kitalált mártást, amelyik riporterünknek nem ízlik, ráadásul még Havas Henrik is eszébe jut róla, aki gyerekkorában mindent megtett a padtársa olajoskenyeréért. A név felvetődése ellen senkinek nem lehetne egyébként kifogása, ezen az eseményen javarészt a TV2 műsorvezetői jelentek meg.

VIP-parti bóléval és Csisztuval

Tekintse meg képeinket!

A Váci utcában található Adidas üzletben divatbemutatót és a meghívó szerint "exkluzív VIP partit rendeztek" abból az alkalomból, hogy Stella Mcartney kollekciót tervezett a hamarosan a Reebokra is lecsapó márka számára, és ebből egy "limitált szériát" eljuttattak Magyarországra is. A divattervező személye már korábban is felvetett kérdéseket, riporterünk előzetes - nem reprezentatív - felmérése szerint nem igazán tehetséges. Az allűrjeiről is megoszlanak a vélemények. Paul McCartney lánya állítólag nem apja nevével, és a családi háttérrel szeretett volna hírnevet szerezni magának, ezért a divatintézetben is Stella Martinként mutatkozott be. A diplomamunkája megtervezése után azonban rácsörgött Kate Mossra, és Naomi Campbellre, hogy baráti alapon mutassák már be a kollekcióját. Miután pedig a Chloé anyagilag is bőségesen elismert tervezője lett, nyíltan kiállt a szőrme és bőripar ellen, melyeknek amúgy sokat köszönhet.

"Hogy gondoltad, hogy eljön a Stella? Nem volt szó róla" - kérdezi barátnőjétől egy stólás nagyasszony bóléval a kezében. A VIP-közönség többek közt a TV2 munkatársait, a kézilabdaválogatott néhány tagját, modelleket, cégvezetőket jelenti, és az est műsorvezetőjét Csisztu Zsuzsát, aki a zsúfolt üzlet aljában épp a mikrofonját igazgatja.

Ördög a részletekben

"Először fordul elő, hogy egy sportszergyártó és egy világhírű divattervező összeáll" - kezdi a beszédet Csisztu, miközben a tömeg pohárral vagy zelleres fürjtojással a kézben a vetítővászon alá siet. "Az alapkoncepció az volt, hogy miért ne lehetne vonzó egy nő edzés közben is" - folytatta, de az agyi közhelyfilter ennél sokkal többet nem engedett át. Legfeljebb a túl bizarr mondatokat: például "a nőknek sportolás közben se kelljen kompromisszumot kötniük", vagy "az ördög a részletekben rejlik".

"Az a kismama ott nagyon örül, hogy van" - súgta riporterünk kísérője, aki a magyar hírességeket nem szeretné megismerni, így nem tudhatta, hogy Schobertné Rubint Rékáról beszél. A család Larástul érkezik, de a bejáratnál tovább sokáig nem jutnak, mert a fotósok hosszú ideig elállják az útjukat. Gaál Noémira is egy komplett tévéstábot állítanak, amikor a sztenderhez lép, hogy átnézze a kollekciót. "Én már kinéztem magamnak azt a skárplit, meg majd próbálok egy sztellát is" - mondja egy szőke lány, de egyelőre a tolongó hírességek miatt nem jut közelebb. A szezonvégi leértékeléshez fogható láz látszólag csak a Megasztár két énekesét hagyja hidegen.

Jamin' roadshow Pflum Orsival

"Elismerem, hogy nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy jól nézzek ki edzés közben. Már eleve azért edz az ember, hogy jól nézzen ki" - mondja Kósa Ivett, majd a mellette álló Pflum Orsit is sportolási szokásairól kérdezzük. "Nemrég kaptam egy felkérést, hogy Hídvégi Andrea jammin' kardio trénerrel dolgozzunk együtt. Az edzésekkel egybekötött fellépéseken én énekelek majd, és a zenéimre mozognak a résztvevők, és persze lesz, hogy én is tornázom" - mondja az énekesnő, és arra a felvetésre, ez egyfajta médiaesemény lesz-e, azt válaszolja: "nem, roadshow".

Gaál Noémi ezalatt kicselezve a nyilvánosságot, az emeleti próbafülkébe siet, mert a fotósok a földszinti függöny előtt paparazziznak Rubint Réka átöltözését várva. "Utoljára másfél évvel ezelőtt vettem magamnak sportuházatot, habár hetente három-négy alkalommal szoktam aerobikozni. Ez a mozgásfajta kapcsol ki engem, reggelente, munka után lemegyek az edzőterembe" - mondja a TV2 időjósa, majd magára húzza a függönyt.

Gaál Noémi és a simulós baseball-sapka

Klikk a képre!

Odalent egy óvatlan pillanatban Schobert Lara fellebbenti a drapériát, de nyilván diszkrécióból senki nem fotózza le az öltöző Rubint Rékát bugyiban. "Két hete már megvettem az Adidas őszi kollekciójából azt, ami tetszett, most csak felpróbálom a Stella McCartney-féle ruhákat. Na jó, veszek is persze" - nevet Rubint Réka, miközben mellette férje, Norbi a grillezett zöldségből összeállított saslikot teszteli.

Odafent Gaál Noémi is végzett már a ruhapróbával, ezüst szandáljának pántját tekergeti perceken át. "Veszek egy nadrágot, egy cipőt és egy baseball-sapkát. A legtöbb helyen a férfiak fejére szabják a sapkákat, pedig az egy nőn akkor mutat jól, ha a fejére simul. Itt végre olyat találtam" - teszi hozzá Gaál Noémi, és az eladónak adja a dobozokat, majd követi őt a pénztár felé. Az eladó elhalad a divatbemutatónak nevezett performansz előtt, amely abból áll, hogy három modell kondigépen a kollekció egy-egy igazán átlagos és hétköznapi darabját viselve gyakorlatozik csendben. A pénztárgépek hangosan zörögnek, ahogy fogy a méregdrága limitált széria.