A balatonalmádi strand szépe is a világbékére gyúr

dns
2008.07.22. 16:34
Váczi Anita a balatonalmádi strandszépe nem átallotta a világbékét említeni céljául, miután megválasztották. Az első Uniós Strandröplabda Bajnokságról készült videónkban látható a teljes szépségversenyző mezőny, a színes és nosztalgikus balatoni strandkörkép. Ráadásul megtudhatja, kit szeret valójában Jáksó László.

Habár a világbéke olyan közhely, amelyet szépségversenyeken már nem mernek kiejteni a szájukon a versenyzők, az első Uniós Strandröplabda Bajnokság ideje alatt lazításképp a balatonalmádi strandon rendezett szépségverseny indulói nem ismerik ezt a közhelyet. Mint arról már riportunkban is beszámoltunk, az esemény szatírába illő fordulatai szórakoztatóak és igen rövidek voltak, a teljes szépségverseny nem tartott tovább, mint nyolc perc.

Annyira jó a színfalak mögött

Az eseményről készült videónkban látható, a szépségverseny mezőnye nem volt világszínvonalú, ennek ellenére a győztes, Váczi Anita mindennel elégedett volt. Mint elmondta, a lányok szépek voltak, és „annyira jó volt ott, a színfalak mögött.” Az egyetemista lány egyébként versenytáncos, így nem okozott neki különösebb problémát, hogy a nyilvánosság előtt felvonuljon. „Sok ember előtt szoktam mászkálni”- mondta.

A strandröplabda bajnokság profi, női játékosai is indulhattak volna a szépségversenyen, de vegyértékeiket a sportolás kötötte le inkább. A játékok szervezői a sajtó igényeinek kiszolgálása érdekében celebeket is igyekezett szervezni, hogy játsszanak, de mindössze három celeb jelent meg, és azok körül is egyet, Ivant kérdeztük a röplabdáról.

Kicsi, laza, mozgékony

Klikk!

„Kis, laza, mozgékony sport,. Lehet ugrálni, csapkodni”- magyarázta az énekes, aki az egyetemista években játszott, és úgy érzi, a mozdulatok a kezében vannak. „Szeretem a vízközeli sportokat, a Balatont is megszerettem az utóbbi években, szeretem a strandot, sportolni is nagyon szeretek”- tette hozzá, és amikor körülnéztünk a strandoló emberek közt, színes és nosztalgikus kép tárult elénk.