horoszkóp

Még mindig keressük a legtrendibb strandszemélyzetet!

2005.08.20. 15:52
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy tovább folytatjuk tavaly nyáron elkezdett trendfelmérő sorozatunkat, melynek jelenlgi állomásaként a strandot vizsgáljuk meg. A csökkenő kánikula ellenére is a hosszú, forró nyárba vetett töretlen optimizmussal keressük a magyar vízpartok Pameláját és Hasselhoffját!

Strandszemélyzet

Tavaly nyáron a hawaii ingeseket teszteltük, idén a kicsit ledérebben öltözködő strandszemélyzettel kezdjük a sort. Lehet férfi vagy nő, dolgozhat itthon vagy külföldön, a lényeg hogy munkája természetes vagy mesterséges vízfelülethez kösse és hogy mások biztonságos strandolása fölött őrködjön.

Pamela Anderson

Kíváncsian várjuk, megállja-e a helyét a Baywatch által sugallt kép, azaz hogy úszómester csak kigyúrt, bronzbőrű, görögisten típusú férfi illetve Pamela Anderson kvalitású hölgy lehet. Egyébként is, mi van az úszómesterek fényében elszürkülő kiegészítő személyzettel: a takarítónőkkel, a napozóágy kölcsönzősökkel és a vécésnénikkel? - tettük fel magunknak a kérdést. Úgy döntöttünk, hogy az esélyegyenlőség jegyében őket is bevonjuk a versenybe. Ki tudja, lehet, hogy az öltözőkabinok hűvösében csiszolatlan gyémántokra bukkanunk.

A következőt kell tennie,

amennyiben ön nem strandszemélyzet: fényképezze le a célszemélyt, kérje beleegyezését, küldje el nekünk a képet, s a levélben tüntesse fel a felvétel helyszínét és a strandszemélyzet beosztását. Ha ön nárcisztikus hajlamú strandszemélyzet, irányítsa önmagára fényképezőgépét és minden másban cselekedjen a fentiek szerint. A felvételeken a beazonosíthatóság kedvéért feltétlen szerepeljen utaló tájelem, úgyis mint úszógumi / síp / cápauszony / megfigyelő torony. A pályaműveket augusztus 22-ig várjuk a bvincze@velvet.hu címre.

Minden fotó beküldője elismeri, hogy a fotó szerzői jogai őt illetik. Csak olyan fotók küldhetők be, amelyek nem sértik mások személyiségi jogait, a küldő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával.