horoszkóp

A turizmus arca lett a legszebb magyar lány

dns
2007.01.10. 15:22
A turisztikai híreket felolvasó Magony Szilviát találták önök a legszebbnek 2006 tíz magyar szépségkirálynője közül. A legcsúnyább Budapest szépe lett, pedig van diplomája is. A nemzetközi versenyek királynői közül az ájulásra hajlamos Univerzum szépe a legjobb nő önök szerint, és a legkevésbé szép pedig a műremekként felkonferált transzszexuális királynő.

Önök a magyar turizmus fejlesztéséért fáradozó Magony Szilviát találták a legszebbnek abból a tízes mezőnyből, amelyben az A-kategóriásként meghirdetett hazai szépségversenyek 2006-os győzteseit mutattuk be.

Ismert testrészek

Kattintson Miss Turizmusra!

A Miss Tourism Hungary 3.48 pontot elért győztese az egyik legismertebb arc a felsoroltak közül, a Magyar Televízióban rövid turisztikai híreket olvas fel, és tartalmasabb személyiségnek tűnik, mint az ad hoc világbéke aktivista jogászlányok. Az önök választásának eredményét szívesen megosztottuk volna a budapesti idegenvezetést tanító modellel is, de a szépségverseny szervezője megkeresésünkre azt mondta, most nem aktuális.

A szavazatok alapján Zimány Linda került a második helyre 3.40 ponttal, aki szavannaszőke poszterlányként több testrészét is ismertté tette a férfimagazinokban, és notórius szépségversenyző hírében áll. A konnektor-orrú Révai Katalin bizonyult a harmadik legszebb lánynak a mezőnyből 3.31 ponttal. Kedvencünk, a leopárdmintás lánynak becézett Miss Caprathica címet viselő Polgár Ildikó csupán a hatodik helyet szerezte meg, pedig azóta valószínűleg újra a régi szoláriumának vendége.

3.02 ponttal hetedik helyen végzett Büki Bettina arcát sokan ki tudták emelni a nyomasztó sminkje ellenére is, a tájjellegű Bende Adriennen azonban nem segített az előnyös megvilágítás, német nyelvtudásával csak a nyolcadik helyre elegendő szavazatot szerzett.

Diplomája is van

Kattintson Miss Univerzumra!

A világversenyen is induló Tóth Renáta sem tartozott a legszebbnek ítélt lányok közé, ő egyébként leginkább azt fájlalta, hogy miután hazatért a lengyelországi Miss World versenyről, kevesen ismerték fel. A csoport legkevésbé szép indulója – nagyjából a mi véleményünkkel megegyezően – László Zsuzsanna, Budapest szépe lett, akinek imidzsén nem javított túl sokat, hogy diplomája is van.

A világversenyeken a hazai mezőnynél izgalmasabb indulókat láttunk, akiknek életét drog és szexbotrányok, illetve menekülpolitikai túlkapások teszik színessé. Ebből a mezőnyből Zuleyka Rivera Mendoza lett a legszebb, aki az Univerzum szépe versenyének egyik földi jelöltje volt, és az eredményhirdetéskor előkelően elájult a kövön. A második legszebb a 3.35 pontot elért Tara Conner lett, aki nemrég visszakapta Amerika szépe címét, amit állandó drogproblémái miatt vettek el tőle.

Transszexuális királynő

A szimmetrikus arcvonásairól kevésbé ismert Hil Yenesia Hernandez Escobar, a Föld szépe kapta a harmadik legtöbb szavazatot, akit a lezsidózott Alexandra Rosenfeld követ 3.01 ponttal a negyedik helyen. Miss Tibet - akinek egy tibeti menekült versenytársáról emlékeztünk meg az ismertetőben– csak az utolsó három helyezett közé tudott kerülni, ahol a legutolsó a biológialiag kevésbé meghatározható Erica Andrews lett. A versenyző egy évig viseli a Transzszexuálisok világszépe címet.

Miss Whatever

Hazai pálya
Magony Szilvia, Miss Tourism Hungary - 3.48

Zimány Linda, Miss Balaton - 3.40

Révai Katalin, Miss Universitas - 3.31

Hervai Edina, a Penthouse Igazi Szépsége - 3.13

Horváth Anita, Miss Bikini - 3.12

Polgár Ildikó, Miss Carpatica - 3.07

Büki Bettina, a Kimaradás Gála szépségverseny győztese - 3.02

Bende Adrienn, Miss Universe Hungary - 3.00

Tóth Renáta, Miss World Hungary - 2.98

László Zsuzsanna, Miss Budapest - 2.75

Nemzetközi mezőny
Zuleyka Rivera Mendoza, Az Univerzum szépe - 3.84

Tara Conner, Amerika szépe - 3.35

Hil Yenesia Hernandez Escobar, a Föld szépe - 3.03

Alexandra Rosenfeld, Európa szépe - 3.01

Tsering Chungtak, Tibet szépe - 2.79

Tatana Kucharova, A világszépe - 2.64