Egy szemfüles fotós és egy éles szemű újságíró január eleje óta elszántan rója Budapest utcáit, hogy helyzetképet adjon a fővárosi divatról.
"Vajon mi a divat?" - tette fel a korántsem költői kérdést a Velvet újságírója egy álmos délutánon, miközben könnyes szemmel és a szerkesztőség ablakához nyomott homlokkal révedt a messzeségbe. "Talán többeket is érdekel" - fűzte tovább a gondolatmenetet, s hogy tett is kövesse az elméleti fejtegetést, felvillanyozva fogta karon az arra sétáló fotográfust.

Szubjektív

Tekintse meg képeinket!
Időről időre új képgalériával jelentkezik rovatunk, amelyben az általunk divatosnak, különlegesnek vagy egyszerűen figyelemfelkeltőnek ítélt szembejövőket mutatjuk be olvasóinknak. Hogy a rovatban kit mutatunk be, természetesen szubjektív választásunk eredménye, várjuk véleményüket szempontrendszerünkről.

Interaktív

A bemutatott járókelők mindegyike hozzájárulását adta fotója megjelentetéséhez, s színt vallottak nevükről, életkorukról és foglalkozásukról is.

Amennyiben a jeges utcán felfedezi vörös kezű és orrú, a járókelőket hunyorítva szemlélő trendszpotting stábunkat, kérjük, tevékenységüket ne vegye inzultusnak, inkább legyen segítségükre.

Ne feledje: soha nem tudhatja, ki figyeli!