horoszkóp

Sztriptíz és iszapbirkózás a Szigeten

2004.07.15. 12:45
Az augusztusi Sziget Fesztivál tavaly egy célzottan nőknek szánt eseménysorozattal, a Divathelyszínnel bővült. Utánanéztünk, hogy az idén immár Trend Sziget néven futó rendezvény milyen érdekességekkel igyekszik elcsalogatni az embereket a hangoskodó színpadok elől.

Ez volt tavaly

A Sziget Fesztivál 2003-ban új helyszínnel bővült, amely a divat, a trend témakört boncolgatta és jelenítette meg. Harmincnégy ruhabemutató, húsz táncprodukció és performance, hat smink- és testfestés bemutató és négy frizura-show szórakoztatta a divat iránt érdeklődő közönséget. A programok során fény derült arra is, hogy milyen a trendi öltözködés, hajviselet, smink, testfestés, és tetoválás.

Ez lesz idén

Idén a hangsúly az esti bemutatókon lesz, amely többórás folyamatos műsort jelent: izgalmas ruha-, haj- kiegészítő- és ékszerbemutatók, divatcirkuszok és egyéb performance-ok várják a közönséget. A bemutatókat jeles hazai tervezők - melyek közül néhányat mi is bemutattunk már -, szakiskolák (magániskoláktól a Magyar Iparművészeti Egyetemig) és ruházati cégek kollekciói alkotják, melyek az aktuális hazai trendet mutatják majd be.

Legyen Ön is modell vagy Sziget Szépe!

Napközben állandó modelltoborzás folyik és be lehet majd pillantani a nyilvános divatfotózás kulissza titkaiba is.

A divatbemutatókat tánc- és egyéb rövid produkciók - iszapbirkózás, krómrudas go-go görl bemutató, "shake your ass" riszáló verseny, és egyéb táncprodukciók - kötik össze. Az egy hét együttlét utolsó napján a hazai szépségipar neves szakemberiből álló zsűri megválasztja a Sziget Szépét.

Nevek a teljesség igénye nélkül
Kenguru, Mandu, Kamchatka Design, bpfashion.hu divatbemutató, Látomás, Pipetta, Aquanauta, Frenetic Luminex - világító ruhák táncos bemutatója, Guru, Király Tamás fashion show, Jaffa, Nagy Fruzsina Divatperformance, Pucc, Punk hajshow, Szabados Irene hajshow, Mc Ducky