horoszkóp

Dita Von Teese pezsgőben fürdött a bécsi Operabálon

2008.02.01. 17:14
Az idei bécsi Operabálon, amit tegnap rendeztek, Dita Von Teese volt a fő attrakció. Egy hatalmas pohár pezsgőbe ugrott bele, majd a női mosdóba iszkolt a médiafelhajtás elől. Ezalatt a tánckar focimeccset imitált a színpadon, Teri Hatcher viszont egyszerűségével nyerte meg a médiát.
Dita Von Teese

Dita Von Teese - aki rettentően jó üzletasszony, és újabban melltartót tervez - a bécsi Operabál fő attrakciója volt. Marilyn Manson ex-barátnője sztriptízműsorokhoz szokva az operaházban igazi pezsgőfürdőt vett, de nem kívánt az újságírókkal smúzolni, ezért a mosdóba menekült, majd rendőri védelemmel tért vissza a nézőtérre.

Az idei Operabál a júniusi foci-Eb szellemében született, ezért láthattak a nézők focimeccs témájú tánckoreográfiát. A bálon feltűntek olyan hírességek, mint a német focilegenda, Franz Beckenbauer vagy Mick Jagger ex-felesége, Bianca Jagger. Egy osztrák befektetési vállalat privát vendégeként tiszteletét tette a Született feleségekből ismert Teri Hatcher is. Az osztrák médiát Hatcher teljesen lenyűgözte, az egyszerű ruháját és kevésbé feltűnösködő sminkjét nagyon dícsérte az az eseményt élőben közvetítető osztrák tévé.

Klikk!

A szimpla jegyek 230 euróba (kb. 60.000 forint) kerültek, és bár a privát helyekre a kicsit borsos 17.000 euróért (4,3 millió forint) lehetett bejutni, a belépők mind egy szálig elkeltek. A tavalyi bál 1,1 millió eurót hozott a szervezőknek, akik idén kicsit több, úgy 300 millió forintos nyereségre számítanak.

Az eseményt a híres tenor, José Carreras nyitotta meg, majd az "Alles Walzer!" felkiáltásra táncosok töltötték meg a parkettet. A mulatság reggelig tartott, és egy letört sarok vagy leszakadt gomb sem okozhatott fejfájást a pezsgőző vendégeknek, mert a bál személyzetéhez cipészek és varrónők is tartoztak.