Szalonna, kolbász, húsleveses tálnyi tejszínhab, mákos tészta – többek közt ezekből kell választani annak, aki egy négycsillagos siófoki wellness hotelben félpanziós szállásra fizet be. Az ott eltöltött két éjszaka viccesnek tűnő, de ott helyben sokkoló élményekkel telt: a leszakadt ágy, a gazra néző kilátás mellett körülbelül irodai menzakajának megfelelő étellel kínálják a vendégeket. Magyart, oroszt, németet, norvégot egyaránt, akár vega, akár vegán, akár húsevő, a lehetőségek eléggé szűkösek annak ellenére, hogy a vacsora bőségesnek nevezhető. Csikóstokány is akad, jérce is – a tokány és a jérce tipikusan azok a hívószavak, amik a menzások kedvencei. Félreértés ne essék, nincs ezzel a vacsorakínálattal semmi baj, feltételezhetően a kínálat a kereslethez alkalmazkodik – aki pedig a finom és egészséges ételeket szereti, kerülje a félpanziót!

Tejszínhab:

Aprósüti

Szalonna, kolbász

A tésztánál állt a legnagyobb sor

Bónusz kilátás a szobából (két éjszaka 100.000-ért)