Bár eddig úgy volt, hogy Ronnie Wood dobta az orosz pincérnőt, a Daily Mail szerint éppen fordítva történt, és a fiatal lány a zenésztől egy modell karjaiba menekült. A huszonkét éves Dan Turner egy negyvenessel fiatalabb a Rolling Stones-osnál, és Jekaterina Ivanova állítólag már be is költözött a férfi londoni otthonába. Szemtanúk először a The Collection nevű szórakozóhelyen látták őket meghitten bulizni.

A fiatalok nem most ismerték meg egymást, Turner volt azon kevesek egyike, aki kitartott Ivanova mellett, amikor az összejött Wooddal. "Jekatyerina nagyon sok barátot vesztett, de Dan mindig mellette állt. Nem tudom, mikor lettek egy pár, de már tuti azok. Kézenfogva járnak és már együtt is laknak" - mondta egy ismerős.

Egy másik haver szerint az orosz lány szakítása a zenésszel nem nagy veszteség: "Jekatyerina folyton azzal henceg, hogy már ötvenezer fontot keresett az ügyön az interjúkkal, megjelenésekkel. Ő imád flörtölni, mindenképpen modell akar lenni, de az látszik, hogy kedvelik egymást Dannel."

Szóvivője szerint csak azonban csak barátok a modellel, aki segít neki kiheverni szakítását a Ronnie Wooddal. Ahogy ez már lenni szokott az anyázás is előkerült, a Hello magazinnak múlt héten már egyenes azt nyilatkozta, hogy a meséből rémálommá vált a történet, mert mint egy királylányt úgy zárta be Wood a kastélyába. Szemtanúk látták, ahogy Wood fojtogatja a wannabe modellt, és az arcán akarja elnyomni a cigarettát, így a nő bosszúja nem túl meglepő.