Internetes társkeresőn hirdet a magyar fiúbandák atyja - írja a Bors és a Blikk egyaránt, mert az énekes már egy éve, hogy szakított a szépnevű Susye-val (akit a Bors koreográfus-énekes-táncosnőként határoz meg), és a lelke legeslegeslegmélyén igen magányosnak érzi magát. Ennek enyhítésére pedig mi sem jobb, mint egy "őrületes összeolvadás", amiben "nincsenek tabuk" egy 24-32 év közti "biszex, merész, bevállalós, nyomulós, forró, extrém, nyitott és leállíthatatlan" szexdémonnal, aki "mindig mohó".

A pazar idézeteket a lap az énekes Loveboxos adatlapjáról szemezgette, de Kozsó elárulta, nem csak ezen az egy társkeresőn kutatja a fent meghatározott ideális nőt, aki persze mindehhez 46-58 kiló és 158-176 centi magas kell legyen, ja, és "férfi istent" keressen, "akiért megőrülsz és megadsz neki mindent". Az énekes igen cseles: álnéven, de saját fotójával szerepel az adatlapon, mert úgy érzi, így nem a celebet szeretik majd, hanem őt magát. Ezért is nem szedi fel a koncertek után a nyomuló rajongókat, mert azok viszont a sztárt látják benne. Mégis, bár volt már társkeresős randija, egyelőre nem találta meg azt a biszex szexdémont, "akinek a lelke magával ragadott volna" - mondta el a Borsnak.

A fentiek alapján ezerrel regisztráló Kozsó-rajongók azért jobb, ha nem keverik össze bálványukat a szomorú szamurájjal, mert mint elmondta, korántsem olyan csipkés lelkű, mint azt a szeretet erejéről prédikáló dalszövegei mutatják: "a színpadi énemben sokkal törékenyebbnek érezhetnek, mint amilyen valójában vagyok".