A műsorvezető a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban számolt be az elmúlt egy évéről, írja a Bors. Liptai Claudia a nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásával mesélt házassága megromlásáról, Daróczi Dávid és az édesanyja haláláról, valamint kollégájáról, akit a bulvárlapok a szeretőjeként könyveltek el.

„Amikor áprilisban meghalt Dávid, annyira kétségbeesett és elveszett voltam, mint soha életemben” – mesélte a műsorban Liptai. „Anyu két hét alatt meghalt, úgy halt meg, szó szerint, szinte a kezeim között úgy, hogy tehetetlenül álltam” – idézte fel édesanyja halálát. A TV2 Aktív című műsorában az interjú kapcsán megszólalt Hajdú Péter is. „Megpróbáltam a legempatikusabb énemet elővenni, és kiszedni belőle mindent. Azt hiszem, sikerült” – állapította meg elégedetten.

A sajtó kizárása ellenére a napilap biztosan állítja, Liptai Claudia tagadja, hogy kollégája a szeretője lett volna, csupán jó barátként tartja számon, aki segített neki átvészelni az utóbbi hónapokat. „Az egyik munkatársam, akivel együtt dolgozom már négy éve. Az egyik olyan ember, aki segített, hogy talpra álljak, s hinni tudjak abban, érdemes élni. Egy igazi jó barát, akiről csak azt tudom mondani, kívánom mindenkinek, hogy ismerjen egy ilyet. Ő az, aki mindenkinek segítő kezet nyújt, ha szükség van rá” – mesélt a talpra állásban segítő kollégájáról Liptai, aki egyúttal kijelentette jelenleg nem áll készen újabb kapcsolatra.