Az Ezek megőrültek pénteki adásában újabb remek jeleneteket láthattunk, mivel ismét lejátszották a „Ne érj a cichez!” című feladatot: a TV2 által jegyzett produkció játéka arról szól, hogy adott versenyzőt a két társa úgy lökje meg, hogy az még pont ne fejelje le a pálya végén ácsorgó óriás mellű nőt. A héten a Sárga Majmok és Rózsaszín Elefántok, azaz Zámbó Árpy, Dér Heni, Sági Szilárd és Karda Bea, Fekete Pákó, VV Leó voltak versenyben. Ez alkalommal mind a hatan eljutottak a mélytartalmú mellekig: akit nem csapattársai löktek a hostess dekoltázsába, az magától furakodott a mellek közé.

Karda Bea a két körből álló feladatban mindkétszer lefejelte az ELTÉ-s Kis Györgyi Tímea melleit, pedig igyekezett távol maradni tőlük: „A büdös életbe, belöktetek megint!” – mondta Karda rezignáltan, amikor másodszor is belefejelt a mellekbe.

Zámbó Árpy vele ellentétben rettenetesen élvezte a feladatot, „Megvan a csöcs!” kiáltásokkal csapódott a hostess dekoltázsába, és Dér Heninek sem okozott gondot a számára már nem annyira idegen női mell érintése: „A múltkori alkalommal még csak kóstolgattam ezt a cicit, de ma megcsókoltam! Még soha nem voltam ekkora cicikben!” – tett hozzá.

VV Leó szabályosan bezuhant a dekoltázsba, a hostessnek esélye sem volt elmenekülni előle („A mellek közé véletlenül estem be, de nem bánom, tompítottam az esést a nyelvemmel”), Sági Szilárdot pedig első körben jutalomból tolták be csapattársai a dekoltázsba, melynek mérsékelten örült.

Egyedül Fekete Pákó nem ért volna a mellek közelébe, de segített magán: saját erejéből vergődött el a mellekig, mondván, mégiscsak ő a didikirály. Ezen a héten egyébként a Sárga Majmok nevű csapat szerzett több pontot, így Zámbóék lettek Magyarország Legőrültebb Celebcsapata.