Miután múltkor homoerotikus tánccal szórakoztatta a többieket Dani és Ádám, az Éden Hotel szerkesztői akarva-akaratlanul is közelebb hozta a pasikat egymáshoz. A vacsora után a játékosok levelet kaptak, hogy az estét játékkal tölthetik: a neve jégkocka csók, ami a hagyományos, házibulikból ismert üvegezés jeges változata. A játékosok persze egyből inni kezdtek, hogy oldottabban menjen a játék, aminek a lényege, hogy mindenki ad át jégkockát mindenkinek, szájból szájba.

Kristóf kiakadt, amikor Norbinak kellett átadnia a jégkockát, szerinte Norbi túlzottan beleélte magát a dologba. Kristóf feladata aztán az volt, hogy a jégkockát Levinek továbbítsa, de a labdarúgó edző mindenféle érintkezést mellőzve egyszerűen csak átköpte a másik fiú szájába a játék tárgyát. Istvánt teljesen kihagyták, így folyamatosan ivott, végül rosszul lett, egyedül ő maradt ki az erotikus játékból, amiben szinte mindenki csókolózott mindenkivel.

A ma esti részben kerül bemutatásra a leszbikus csókjelenet is, amikor Kata és Niki egy elég heves csókcsatát mutatnak be a parton.