Nyilvánosan vitáznak a Wikipedia magyar szerkesztői azon, kell-e Alekosznak saját szócikk. Az biztos, hogy valaki létrehozta, ám a lap egyelőre szűkölködik a VV-győztesről szóló tényekben.

A vitaoldalon egyes szerkesztők úgy vélekednek, hogy a szócikket bele kellene építeni a valóságshow negyedik évadáról szóló lapba, mert az érdi biztonsági őr nem nevezetes személy. Más azt sérelmezi, hogy "nem is Nagy Alekosz a neve, hanem Nagy Sándor. Nem is görög, hanem magyar", tehát túl sok a pontatlanság az egyébként két bekezdésnyi szövegben.

Kell neki szócikk?

"Ha egy év múlva még tudunk róla, mert letett valami értékelhetőt az asztalra (szakmunkás vizsgán kívül) és ezt független források is alátámasztják, akkor esetleg lehet cikkírással próbálkozni" - hallatja hangját egy kevéssé engedékeny illetékes, míg egy másik hozzáteszi, nem volna jó precedenst teremteni Alekosz szócikkével, mert még a végén a feleségjelöltjeiről is készülnek majd lapok. Végül pedig olyan is akad, aki szerint a férfi pont elég ismert ahhoz, hogy legyen saját szócikke.

Önök szerint? Kell tájékoztatni a lakosságot az éppen élete párját kereső valóságshow-nyertes személyes adatairól, vagy nem?