A Daily Mail szerint Demi Moore tudhatott valamit arról, hogy férje, Ashton Kutcher félredug (ha tényleg), mert a házassági évfordulójukra virradó éjjel Epiktétosz sorait twittelte. Igen, komolyan gondolják. A parafrazált angol szöveget a magyar fordítással egybevetve úgy tűnik, hogy erre gondolt: "Emlékezz arra, hogy nem az bántalmaz téged, aki szidalmaz és megüt, hanem csak az a hiedelmed, hogy bántanak. Ha tehát valaki ingerel, tudd meg, csak a saját vélekedésed ingerel. Ezért mindenekelőtt arra törekedj, hogy a képzet ne ragadjon el, mert könnyebben tudsz uralkodni magadon, ha egyszer időd van és foglalkozol magaddal." (Epiktétoszt itt olvashat, megéri.) Néhány nappal később ezt a fotót tette közzé magáról, a következő képaláírással: átlátok rajtad.

Kutcher a maga szerényebb eszköztárával vágott vissza: egy Public Enemy dalt posztolt, a Don't Believe The Hype-ot (körülbelül: ne dőlj be).

A Daily Mail szerint (ennek már nincs nyoma) azt is twittelte, hogy a Star Magazin tette (már hogy megcsalónak nevezik) szerinte kimeríti a rágalmazás fogalmát, és reméli, hogy az ügyvédje is egyetért ezzel. Később hozzátette: "Star magazin – nehogy már a sajtószabadságért álljatok ki, amikor fikciót írtok." Kutcher sajtósa nem kommentált semmit, Moore a tweetekre annyival reagált: "remek meglátás, szerelmem!". A TMZ eközben két pocsék fotót közölt a házassági évfordulón vigadó Kutcherről, ezeket itt nézheti meg.