Brad Pitt elkobzott fegyverei ügyében minden érintettet kihallgat a Nemzeti Nyomozóiroda, ami önmagában még nem meglepő, de a Blikk szerint emiatt magát a színészt is beidézhetik tanúként. A napilap értesülései szerint a fegyvereket csütörtökön átszállították az NNI Aradi utcai bűnjelraktárába, "a fegyverszakértő innen fogja egyenként elvinni az egyes fegyvereket vizsgálatra". Ha a nyolcvanöt fegyvert tényleg egyenként viszi magával a szakértő, számolhatunk azzal, hogy Pitt és csapata még jó darabig itt marad, nem baj, majd kapnak bejglit.

A fegyverek márpedig nagyon kellenének már a stábnak, mert szombaton kezdik el azokat a jeleneteket forgatni, amelyekhez eleve hozatták a nem túl sikeresen hatástalanított kellékeket.

A Bors ezzel szemben arról számol be, hogy a színész biztonsági emberei lenyúlták két fotós memóriakártyáját, amin egyébként nem is volt semmi, potyára vártak egy, a forgatásra néző háztetőn. "Nem sikerült lefotóznunk Brad Pittet, mert nm szállt ki a kocsiból, ezért hazaindultunk. A bejáratnál azonban egy nagyobb darab, kifejezetten udvariatlan biztonsági ember és egy másik őr várt. Azt mondták, adjuk oda a kártyákat. Mi azt válaszoltuk: nem adjuk, de szívesen megmutatjuk a képeket, hogy lássák, nincs használható kockánk. Ám ők nem tágítottak, így odaadtuk, engedve az erőszaknak" – idézi a napilap az egyik fotóst, egy hírügynökség munkatársát. Hát, megmondták, hogy idén máshogy lesz.