Chris Brown egy jóféle remixszel köszöntötte fel a 24. életévét betöltő Rihannát. A remixben igazi explicit utalásokat tesz rá az énekes, hogy megkefélhesse exnőjét: "Megdugnálak most azonnal, hosszú ideje hiányzik a tested" - dalolja vidáman. Rihanna szülinapi bulija egyébként jól sikerült, Twitterén jól látszik a józanodás és a hála is.

A buli előtti napokban több fotó is készült Rihanna szakadt cuccairól, amikben bármelyik olyan londoni elővárosban, ahol nyáron még köveket dobáltak a rendőrökre, elfért volna az énekesnő. A fotókon gyönyörűen megfigyelhető a prosztó kabát, a takarítónős fejpánt, a jampec napszemüveg és a ribis harisnyatartó. Az alábbi képsorozat végén kontrasztként megfigyelhető az estélyi, amiben végül Rihanna a születésnapi partyn megjelent.

A karibi témájú szülinapi bulija előtt izgatottnak és huncutnak tűnő Rihanna a pletykák szerint az összemelegedés küszöbén van az őt 2009-ben elpáholó Chris Brownnal. Brown a Twitteren persze fel is köszöntötte exét, aki egy kurta "Thanks"-szel (magyarosan köszivel) válaszolt. Az énekesnő örök haverja, Katy Perry szintén felköszöntötte Rihannát a Twitteren: "@rihanna boldog szülinapot macikám, te őrült, szexiseggű, bolond ribi. Nagyon szeretlek, told őszintén ma, tudom, hogy úgy fogod!" Vélhetően legértékesebb ajándékként a Velvet Rihanna 24 arcáról szóló összeállítással kíván boldog szülinapot neki.