A Bors tegnap írta meg, hogy a Csillag születik zsűrijének megmondják, mit kritizálhatnak és mit nem a műsorban. „Mi választottuk ezt a dalt. A hátteret nem lehet kritizálni. A ruhát nem lehet kritizálni. A dalválasztást, a dalt és az eredeti előadót nem lehet kritizálni” – írták fel a zsűrinek, biztos ami biztos alapon. Puzsért azonban nem érdekli a dolog, az arcát építő ítész lázad.

"Mindig oda vannak írva ezek a dolgok, de engem nem érdekel. Engem csak egy dolog érdekel, hogy mi szerepel a szerződésemben. Én ezt a papírt nem írtam alá, semmire nem kötelez. Egyébként azért adják, hogy ismerjük a zsűrizés sorrendjét, erre használjuk" – magyarázta a Borsnak a Plazmát is kíméletlenül ekéző Puzsér.

"Ott volt például Varga Viktor, ha azt csinálnám, ami a papírra van írva, akkor nem kritizálhattam volna, mint ahogy az A jó lovas katonát sem. Ők ráírják, én meg azt csinálok, amit akarok, én autonóm vagyok! Engem a szerződésem kötelez, azt aláírtam, az egy jogi kötelezettség. Ez meg egy cetli, amire ráírják, hogy mit ne kritizáljak. Ha valami tényleg probléma, és kihat a produkcióra, az feltétlenül a kritika tárgya lesz, függetlenül attól, hogy mit írtak oda nekem" – nyilatkozta a a mainstream médiába frissen bekerült kritikus.