Esélyes, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt bő hét év együttélés és számtalan gyerek után összeházasodtak – írja a Telegraph. A feltételezést a pár sajtósai nem kommentálták, de a celebpár egyébként a gyerekeinek számát sem szokta hivatalosan megerősíteni, vagy cáfolni, szóval erre nem lehet alapozni. Amint hivatalos megerősítés, vagy cáfolat érkezik, cikkünket azonnal frissítjük.

A lap mindenesetre arról számol be, hogy Jolie és Pitt a karácsonyt a karibi Turks- és Caicos-szigeteken töltötte, Donna Karan nyaralójában (ami nem egy sufni, itt megnézheti). Ott volt hat gyerekük is, illetve Pitt szülei (Jane és William Pitt), illetve testvérei, Doug és Julie. Minden gyerekre két bébiszitter jutott, ezek szerint jól felkészültek.

Előzmények

Angelina Jolie és Brad Pitt házasságát már nagyon régóta várja a világ. Pitt eddig egyszer volt házas, akkor Jennifer Anistont vette el; Jolie-nak ő lenne a harmadik (színész)férje, az eddigiek Johnny Lee Miller és Billy Bob Thornton. Három vér szerinti, és három örökbefogadott gyerekük van.

Az utódaiknál már csak eddigi, képzelt házasságkötéseiknek száma nagyobb: volt már szó indiai lagziról, ultimatív lagziról, ikerterhes lagziról, meg úgy egyáltalán mindenféléről.