Miután a pár budapesti tartózkodása alatt a gyerekvállalást, a szakítást és múltbéli sötét titkokat már letudtuk, a megszokott vetésforgó szerint most az esküvőnek kell következnie. És lőn, egy – természetesen névtelen – bennfentes szerint Angelina Jolie és Brad Pitt januárban bizony összeházasodik, sőt Katy Perry és Russell Brand nyomdokaiba lépve Indiában tartják majd az esküvőt.

A Hindustian Times információi szerint Brad Pitt és gyermekeinek anyja, Angelina Jolie Liz Hurley és Katy Perry nyomdokaiba lép: a színészpár állítólag hamarosan frigyre lép, és mindezt egyenesen Indiában. Az információ foldrajzi pontosságú, azt is tudják, hogy a két híresség Jodphur városában mondja majd ki a boldogító igent, és a 83 éves Gurudev Ramlalji Siyag adja majd áldását a nászra – írja a Telegraph. A férfi, aki magát India egyik élő szentjének tartja, nem ismeretlen Pitték számára, hiszen amikor az Egyesült Államokban járt, jógázni és meditálni tanította a párt – írja a lap.

Egy barát szerint ez mentette meg Joliék kapcsolatát, mert a kissé hektikus életvitel, ami a hat gyerekkel, a hírnévvel, munkával, valamint a jótékonykodással jár, kissé megviselte őket. „Átalakult kettejük kapcsolata, már nem isznak annyit, és veszekedni sem szoktak” – nyilatkozta a névtelen ismerős, amiből szerencsére minden hollywoodi hírességnek van egy szakajtóval, így mindig értesülhetünk életük érdekes, ám nem feltétlenül valós fordulatairól.

Majd meglátjuk

A lap értesülései szerint a két színész a hindu hagyományokat követve köti majd össze életét januárban. Angelina Jolie és Brad Pitta forgatókönyv szerint Indiában köszönti majd az új évet, majd megtartják az esküvőt. A guru egyik tanítványa sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta ezen híreket, ahogy azt sem, hogy a pár valóban ismeri-e személyesen a mesterét. „Ő egy szerény és egyszerű ember. Soha nem törekszik arra, hogy hírességek vegyék körül, és ha vannak is híres követői, akkor sem kérkedik velük" – hárította az érdeklődést a tanítvány.

A színészpár szóvivői egyelőre nem kívánták kommentálni a Hindustian Times értesüléseit, aminek vélhetően csekély a valóságtartalma, hiszen amióta Jolie és Pitt egymásra talált, azóta felváltva jelennek meg a szakításról, házasságról és az újabb – akár vérszerinti, akár adoptálandó - gyerekről szóló hírek, amelyeknek eddig csak igen csekély része bizonyult igaznak.

2010

Ami az idei termést illeti, a két híresség januárban éppen szakított, amit a biliket előszeretettel borogató News of the World természetesen egy névtelen forrásra hivatkozva közölt. A sajtó egy állítólagos szeretőről is említést tett, majd a Daily Mail Brad Pitt új legénylakásáról cikkezett. Mint utólag kiderült, a pár természetesen ezúttal sem szakított, csupán a pénzügyi dolgokat rendezték az ügyvédek közreműködésével. Brangelináék végül egy kellemes kis pert akasztottak a News of the World nyakába, és sikerrel is jártak.

Áprilisban egy újabb remek információmorzsával lettünk gazdagabbak, az akkori állás szerint Angelina Jolie állítólag megkérte Brad Pitt kezét. Éppen Budapesten tartózkodtak, amikor a pletykákból álló sormintában ismét a gyerekmotívum következett, de a téma unalmas volta miatt a szakítás és a drogozás is ismét előbukkant. Most pedig meglovagolva Katy Perry és Russell Brand indiai esküvőjének médiasikerét, újból a házasság kérdésköre van soron, csak ezúttal egzotikus körítésben.