Eddig sem volt teljesen tiszta, hogy Csobot Adél akkor most együtt van-e Istenes Bencével, vagy sem, most azonban még az eddigieknél is jobban elbizonytalanítottak mindenkit. A Bors szerint Csobot az X-Faktor óta nagyon elfoglalt, és így nem jut ideje Istenesre, akinek szintén rengeteg dolga van, mivel a Szombat Esti Lázban szerepel majd Südi Iringóval.

Csobot Adél Borsnak adott nyilatkozata szerint pedig tényleg úgy tűnik, hogy az eddig is bizonytalan kapcsolatnak ennyi volt: "Mindkettőnknek megvan a saját kis élete, és mindketten csináljuk a magunk dolgát. Tulajdonképpen minden rendben van köztünk, de szerintem nincs értelme szerelemről beszélni. Nem tudom, hogy milyen a szerelmes Adél" – mondta az érthetetlen okból kifolyólag magyar Marilyn Monroe-nak nevezett énekesnő.

A napilap információi szerint az egykori x-faktoros és a műsorvezető tényleg ritkábban találkozik, ráadásul olyan pletykákat is hallottak már, hogy Istenes hűtlen Csobothoz. A kérdés már csak az, hogy lehet-e hűtlennek lenni egy olyan kapcsolatban, amiben az egyik fél szerint nincs is szerelem.