"Csodálkozom, hogy egy ilyen alakba voltam szerelmes" – fakadt ki a Borsnak VV Dya, aki VV Fecóra akadt ki. Elmondása szerint megértette volna, ha Való Világos kollégája közli vele, hogy a feleségét szereti. "Fűt-fát ígért, szerelmet vallott, aztán elbánt velem. De tudom, Angéla is tisztában van vele, milyen ember valójában az ő „tisztességes” Fecója. Letagadja a szexet? Annyi vér nincs a pucájában, hogy azt mondja mindkettőnknek: ne haragudjatok, hibáztam!" – tódult a szó a valóságshow-szereplőből.

A csúcs, hogy a magányos Dyának eseti tablettáért kellett szaladgálnia, mert nem védekeztek. Így majdnem egy közös gyerek is befigyelt. "Még akkor sem volt nagyfiú. Sőt az sem lett volna probléma a számára, ha terhes maradok, elhitette velem, hogy egy kislányt szeretne tőlem. Most meg tagad mindent?!" – panaszkodott a magát átejtettnek érző nő.

Balogh Ferenc, azaz Fecó nem cicózott, egy veréssel fenyegette meg Dyát. "Hihetetlen ez a nő! Ha nem hagyja abba a zaklatást, feljelentem a rendőrségen, és ha tovább fajul a helyzet, felmegyünk Pestre, megverjük, hogy megkapja a saját csomagját. Tőlem is kapni fog, meg Angélától is, mert hiába kértük, hogy hagyjon minket békén, nem fogja fel" – gurult el kissé a gyógyszer VV Fecónál. Fecónak most a családja békessége a legfontosabb, Dyáról meg azt állítja, korábban az erényeivel kérkedett, "most meg attól hangos a sajtó, hogy mekkora szajha".