Újabb gyerektartási peren van túl a sitten ülő egykori Jóban Rosszban színész, de most rendesen ki is lehet akadva: a döntés értelmében ugyanis a korábban megítélt 15 ezer forint helyett 50 ezer forintot kell fizetnie havonta fia után. "Az elsőfokú eljárás érdemi felülbírálatra alkalmatlan. Nem szereztek be bizonyítékokat, nem tárták fel a felek vagyoni helyzetét, és nem tértek ki arra sem, hogy az anya milyen számlák alapján nyújtotta be a gyermek havi 88 500 forintos ellátási költségét" – idézte  a Blikk Rényi Évát, a Budapest Környéki Törvényszék tanácselnök bíráját.

A színész annak idején bruttó 580 ezer forintot keresett, ám miután Palácsik Tímea feljelentette nemi erőszak és nőverés vádjával, kirúgták munkahelyéről. Gyerektartás módosítása miatt pert indított, az összeget a gödöllői bíróság csökkentette is 15 000 forintra, ám Damu ezt is soknak találta, mivel a börtönben 16 ezer a keresete. A most érvénybe lépett 50 ezer forontos apanázst a hírek szerint nem is tudja miből kifizetni, így az állam megelőlegezte neki, ám Damu ettől függetlenül dühöng.

"Nem arról van szó, hogy nem akarok gondoskodni a gyerekemről, csak nem tudok miből! Azt meg kikérem magamnak, hogy közben az „állam bácsi" meghitelezi a gyerektartást azzal, hogy majd szabadulásom után biztos visszafizetem valamiből" - idézte a lap a színészt.