Egyáltalán nem irigyeljük a magyar zenés tehetségkutatók felfedezettjeit. Erre számos okunk van, hármat pedig a ma reggeli Bors szolgáltat, hír formájában.

  1. Híresnek lenni rossz, mert akkor az embertől pénzt akarnak: Tolvai Renátát egy koszovói hekker zsarolja a napilap szerint. Az illető elvette tőle facebookos rajongói oldalát, amelyre azóta szexi videókat posztol, majd tört angolsággal írt levelet, amelyben ezer eurót követel az énekestől. „Az egész igen furcsa, ugyanis egy koszovói címet adtak meg, ahová utalnunk kellene a pénzt, amit nyilván az ügy zavarossága miatt sem teszünk meg" – jegyezte meg Tolvai, aligha ezekkel a szavakkal. Más lépéseket viszont tett, és itt betűhíven idézzük a napilapot: „Januárban Reni feljelentést is tett a rendőrségen, illetve bejelentette a Facebook központi rendszerébe, hogy illetéktelenek kezelik az oldalát, ám ez idáig nem történt fejlemény."
  2. Híresnek lenni rossz, mert tukmálják az emberre a bolti csöcsöt, amiből megintcsak hír lesz: Krasznai Tündét kinézte magának egy plasztikai sebészeti rendelő, és mellműtétet ajánlottak fel neki. Krasznai köszöni, nem kér műmellet, legfeljebb, ha szülés és szoptatás után majd azt érzi, hogy muszáj. Egyébként még csak 26 éves.
  3. Híresnek lenni rossz, mert címlapra kerül az apósjelöltünk: Danics Dóra és Verebély Marcell összejöttek, de titokban akarták tartani, mert a lány megnyerte az X-Faktort, a fiú pedig szerkesztette (24 évesen, nagyon tudhat valamit), szóval ez így hülyén jött volna ki, bár a döntő után „kezdték el egymást társként megismerni". Mindez a szombati Bors címoldalán látható, Danics Dóra és Verebély Iván képével illusztrálva.