A kedd esti összefoglaló a következő párbajról, a szexhiányról, VV Iza és Hajdúsági üvöltözéséről, a farokméretről és a takarításról szólt. A kezdő képeken Aurelió a kertben gyónta meg lelki baját, hogy VV Teó nem akarja őt egyáltalán, se összebújni, se szexet, semmi nem akar. A többiek vigasztalásképp próbálták rábeszélni, hogy VV Zsófival kezdjen, ne Teóval, elvan az fasz nélkül - mondta VV Zsolt nagyon bölcsen. Aurelió ezektől a mondatoktól sírt is, annyira kivan, hogy a biszex nem akarja őt. Senki mást se, lassan élni se akar VV Teó, olyan, mint egy bútordarab, de ezt még senki nem vette észre.

Charlotte a villamester a héten, és egy porszemet sem akar látni, mindenkinek takarítania kell, a fiúknak is. A villa jelenlegi egyetlen szerelmespárja nagyon odatette magát az alábbi üvöltözéssel: az anyámat-mégegyszer-a-szádra-ne-vedd, mit-pofázol-már-megint? Mi-az-hogy-mit-pofázol? Nem-gyújthatok-rá? Nem-érdekel, nem-fogom-felkapni-a-vizet-a-semmiért. Miért-lennék-kamu? Csapkodjál-jóvan-csapkodjál! Az óriási balhé tárgya mindössze annyi volt, hogy Hajdúsági ki akarta csikarni KochIzabellából, hiányozna neki, ha kimenne a villából. Hát ezt a monológot várhatta.

Az összefoglalóban ismét levetkőzött a két magamutogató, Aurelió és Herelengető Ádám, rúdtáncbajnokságot tartottak, és természetesen az alsógatyát maguktól dobták le. Kiderült, hogy Herelengető Ádám farka Szemöldök Zsófi szerint egy hegyes ceruzára hasonlít, "rendesen lesokkolódtam" - mondta. Azt is elmondta VV Izának a konyhában, hogy "jól van, lehet, hogy megnő neki".