A rapper Kanye West ma, azaz május 24-én végre feleségül vette a celebnők celebnőjét, Kim Kardashiant. Az esküvő előtti – meglehetősen drága – vacsorát Párizsban, a versailles-i kastélyban fogyasztották el, miközben Lana Del Rey énekelt nekik, majd átrepültek Olaszországba, Firenzébe, hogy végre megtörténjen AZ ÉVSZÁZAD ESKÜVŐJE.

Posztunkat folyamatosan frissítjük.

16:30

Kanye West farmerban, nagy táskával érkezett meg Firenzébe:

Kim Kardashian mostohaapja, az egyre torzabb arcú Bruce Jenner meg apró kis copffal:

Kim Kardashian nővérének, Kourtney Kardashiannak a férje pedig bordó mamuszban:

Komolyan, nézze csak meg közelebbről:

17:00

A Daily Mail szerint Will Smith nagyon okos fia, Jaden Smith is megérkezett Firenzébe. Jaden Smith korábban Kim Kardashian egyik kishúgával, Kylie Jennerrel járt, aki nemrég állítólag lefeküdt Justin Bieberrel. Ezek szerint megint összejöttek.

17:15

Ezt a képet pár perce posztolta egy ismeretlen valaki az instagramjára Kim Kardashianról. Ez egy régi kép, ne tévesszen meg senkit.

17:30

Kim Kardashian húgai, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner és Kendall Jenner i ott vannak már az esküvő helyszínén, Firenzébe, a Belvedere-erődnél. Az esküvő elvileg délután hatkor kezdődik.

17:35

Itt lesz az esküvő.

18:00

Az énekes John Legend, és modell felesége, Chrissy Teigen is megérkeztek. Beyoncé és Jay-Z egyelőre sehol. Az esküvő pedig elvileg most kezdődött el!

18:12

Na és akkor mostantól egy darabig valószínűleg nem lesz sok friss képünk, Kim Kardashian ugyanis épp most vonul az oltárhoz, és nem túl valószínű, hogy a násznép folyamatosan posztolni fogja a képeket instagramra. De ön azért képzelje el, ahogy Kardashian óriási fenekén feszül a ruha, miközben a torz arcú mostohaapja odakíséri Kanye Westhez, aki pedig próbál valami bizarr mosolyt erőltetni az arcára.

18:15

Addig is nézegessen firenzei tinilányokat, akik a Belvedere-erőd előtt sikongatnak épp.

18:24

Ez itt állítólag Kardashian fátyla. Persze mi azért erősen kételkedünk ebben, mert miért hagyták volna a kocsiban? És különbenis... De ha ön szeretne hinni benne, hogy ez AZ A FÁTYOL, hát hajrá.

18:30

Kanye West: Elképesztő, hogy ahogy körülnézek ebben a teremben, rengeteg tehetséges embert látok.

Kim Kardashian: És gyönyörű embert.

Kanye West: Igen, de Kim sokkal gyönyörűbb, mint amennyire én tehetséges vagyok.

Állítólag ez a párbeszéd játszódott le péntek este az ifjú pár között, az esküvő előtti próbavacsorán. Ezek után már nagyon várjuk, hogy mit mondanak az oltárnál.

18:38

Na most vagy ott van az esküvőn Justin Bieber is, vagy ezek a kislányok nagyon eltévedtek.

18:40

Ezek most mind ott ülnek az esküvőn.

18:45

ÉS ITT AZ ELSŐ KÉP Kardashian és West esküvőjéről. Igen, ez a homályos izé azokkal a homályos izékkel tényleg az.

19:05

Így néz ki hátulról-alulról az egész. Az a nagy fehér fal virágokkal van kirakva. Mert az úgy szép.

És így nézett ki az esküvő helyszíne a virágok meg a násznép megérkezése előtt.

19:15

Pókember is megérkezett.

19:40

Az E! Online szerint Kim Kardashian és Kanye West kimondták az igent, mostmár tényleg házasok, kezdődhet a buli!

19:47

Beyoncé egy órája posztolta ezt instagramjára, mikor Kim Kardashian és Kanye West már rég az oltár előtt álltak. Nem valószínű, hogy az énekesnő ott van az esküvőn. Meg hát minek is ment volna el? Nem az ő esküvője.

20:15

A People magazin egy informátora viszont ott volt, és Kanye Westet idegesnek látta: "Vicces, hogy mennyire ideges volt. Tisztán látszott, hogy érzi a súlyát annak, amire készül. Ma reggel még mosolygott, de ahogy közeledett az időpont, látni lehetett rajta, hogy kezd ideges lenni."

Az is kiderült, hogy az esküvő alatt a násznép kétszer is tapsviharban tört ki, először az ifjú pár csókjánál, majd mikor hivatalosan is férjnek és feleségnek nyilvánították őket. Kim Kardashian és Kanye West mindketten mondtak esküt – már nagyon várjuk, hogy a szövegek nyilvánosak legyenek.

20:55

A People magazinból derült ki az a fantasztikusan giccses információ is, hogy mikor Kim Kardashian bevonult a fehér ruhájában, nem más, mint Andrea Bocelli énekelt. Reméljük ezt:

Lehet, hogy akkor a brutálisan nagy virágfal előtti zongoránál is az őszhajú Andrea Bocelli üldögélt?

 Ja, és az esküvőszervező most is ugyanaz volt, aki Kardashian második esküvőjét is megszervezte 2011-ben, mikor a celebnő hozzáment Kris Humphries-hoz.

22:10

BRÉKING!

Itt van az első kép Kardashian ruhájáról! És nincs dekoltázs! Nincs villantás! Csak egy szép fehér ruha, ami ennyi alapján egészen hasonlít Katalin hercegné menyasszonyi ruhájára.

Najó, azért egy kis hát kivillant a csipke felsőrészből.

22:28

És órákkal a fenti képek megjelenése előtt valaki már meg is álmodta ezt a csipkés ruhát:

Illetve egy nagyon hasonló csipkés ruhát.