A dzsungelben éheztetett celebek egy újabb kemény nap után este azzal töltötték az időt a tűz mellett, hogy egymást parodizálták. Természetesen ebben is Aurelio volt a legszórakoztatóbb. A paródiák előtt amikor megbeszélték a színészi képességeiket, elszólta magát a topless fürdőző Bódi Sylvi, és szó szerint azt mondta: „orgazmust szoktam csak színlelni". Hát, nem lennénk most egyetlen egy szeretője helyében sem.

Annak ellenére, hogy a közvetítésekből úgy tűnik, Aurelio nélkül egyszerűen nem történik semmi a műsorban, a celebközösség őt szavazta meg a leghaszontalanabb tagnak, ezért száműzetés vár rá egy szigeten. Ráadásul mindezt akkor tették, amikor épp bátorságpróbán volt. A szerkesztők egy kicsit rákaptak a Gáspár Laci-Aurelio-Szabó Zsófi-Bódi Sylvi négyesre, folyamatosan ők vannak a főszerepben, a többiek kicsit olyanok, mintha dísznek ülnének a tűz körül.

Ami még történt:

- Gáspár Laci és Aurelio kiakadt Szabó Zsófira, aki megkapta a táborparancsnok címet. Gáspár Laci azt a kérdést tette fel Szabó Zsófinak: Dik, ki ez? Aurelio pedig Erzsébet királynőnek becézte Szabó Zsófit, aki rendesen leosztotta a melót, Aureliot vécéfelelősnek osztotta be.

- Bódi Sylvi kiakadt a kaja miatt, mert azt hitte, sajt van a kincsesládában, de elkövette azt a hibát, hogy nem nézte meg a saját szemével, és elhitte a többieknek, hogy az nem sajt. Strucctojást kellett volna ennie, de azt nem eszik 10 éve. Egy kicsit elvonult szomorkodni.

- Sebestyén Balázs alátétarcként használja Vadon mellett a Charlie nevű papagájt is, röhögött, amikor a papagáj ugyanis hosszú percekig ült a farka előtt, Sebestyén Balázs pedig eljátszotta, mintha szopatná a papagájt. Igen, ez is megtörtént.

Jaj.

A történtekről itt véleményt nyilváníthat.

Kövessen minket a Facebookon is!