Egyre bizarrabb fordulatokat vesz Juhász Anna és párja, S. Péter szegedi eltűnési ügye: a lány azzal jelentkezett, hogy a férfi halott, míg a lány édesapja feljelentést fontolgat a férfi ellen.

"Több ismerős is sms-t kapott Annától, amelyben azt írta, Péter halott. Kérte, hogy ne háborgassuk egy ideig, majd ő jelentkezik" – mondta a Blikknek a pár egyik barátja, aki szintén kapott ilyen üzenetet. A barát szerint először mindenki elhitte a halálhírt, majd gyanakodni kezdtek. S. Péter ugyanis többmillió forinttal tartozik a barátainak, többeket ezzel anyagi válságba is sodort.

A Délmagyar közben arról ír, Juhász Anna apja, János feljelentést fontolgat a szerinte milliókat elsikkasztott S. Péter ellen. Ő úgy tudja a rendőrségtől, a lánya a – pár hete Németországban igazoltatott – férfivel lehet, aki az apa szerint 50 millió forintot szórt el.

A lap munkatársa által látott levél egyik részlete elég gyanúsan hangzik: "Az életem tönkrement. (...) nem akartunk a gondjainkkal terhelni. Ennek vége. (...) Az élet túl kemény volt nekem, (...) Pétert ne hibáztassátok. Őt szeretem a világon a legjobban. Ha megtaláljátok a testemet, hamvasszatok el, és temessetek S. Péter mellé. (...) Ezt teljes és tiszta tudatomban kérem" – írta állítólag Juhász Anna.

Juhász János szerint egy piramisjátékot szervezett S. Péter, ehhez kellett a több tízmillió forint. "Behülyítette a lányomat. Nézze meg, egy szegedi ügyvéd ellenjegyezte, hogy 2007-ben 1,4 millió forintot kölcsönadtam a fiúnak, a pénznek nyoma sincs. Visszakaptam az Annának kölcsönadott American Express kártyát, újabb 900 ezer forint tűnt el. Most írom a feljelentést, mert Péter sikkasztott, és szabadlábon kószál" – nyilatkozta az idős férfi a portálnak.

A pár szeptember közepén tűnt el szegedi albérletükből, azóta csak annyit hallottak róluk, hogy német rendőrök igazoltatták S. Pétert. Eltűnésük sok találgatást szült: a pókertől az uzsoráig sok indíték felmerült.

A Velvet megkereste a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, de a sajtóügyeletes még mindig nem kívánta megerősíteni a híreket.