Eltűnése után nem sokkal vethetett véget az életének B. Szilvia, az a 35 éves családanya, akit két hétig keresett hiába a családja – értesült a Velvet. A nő holttestére hétfőn késő délután találtak rá túrázók a Budai hegyekben, Remeteszőlős közelében, és bár a halálának pontos körülményeit még vizsgálják, a Velvet úgy tudja, hogy a nő már két héttel ezelőtt öngyilkos lett. Vagyis nem sokkal az után, hogy a család bejelentette eltűnését. 

Mint megírtuk, a pszichiátriai kezelés alatt álló nő a II. kerületből tűnt el június 17-én 7 óra 40 perc és 7 óra 50 perc között a Máriaremetei úton lévő iskolából. Az asszony férje lapunknak korábban elmondta, hogy B. Szilvia 15 hónapja alvászavarral és súlyos depresszióval küzdött, orvosi kezelés alatt állt, és mivel korábban kétszer már eltűnt, hogy megóvja családját a betegségétől, félő volt, hogy ártani akar magának. A férfi a Facebookon kért segítséget, amire százával jelentkezkeztek emberek, hogy önként kutassanak a nő után, vagy hívták a férfit, ha látni vélték a feleségét. „Nagyon sokan akartak segíteni, de volt olyan nap, amikor többen hívtak, hogy látták Szilvit egy azon időpontban, de az ország különböző szegleteiben" – mondta lapunknak akkor a férj, aki egészen addig nem akarta elhinni a szörnyű hírt, amíg a törvényszéki orvosszakértők szájából nem hallotta a borzalmas igazságot: felesége valószínűleg már akkor halott volt, amikor a keresésére indultak.

Úgy tudjuk, a nőt a gyűrűje alapján azonosították, mert „olyan rossz állapotban volt, hogy a férjet sem engedték be hozzá". 

Kerestük a családot is, akik most elsősorban a két gyerek megóvására koncentrálnak, és hogy segítsenek feldolgozni édesanyjuk elvesztését. Mindenkinek hálásak a segítségért és támogatásért, de azt kérik, hogy most tartsák tiszteletben a gyászukat. 

Kérdéseinkkel kerestük a rendőrséget is, ám ők továbbra is elzárkóznak a válaszadástól a közigazgatási eljárás szabályaira hivatkozva. "A vonatkozó hatályos jogszabályok értelmében nem áll módunkban tájékoztatást adni" – írta válaszlevelében az ORFK sajtóosztálya.