Ma este véget ér az Éden Hotel második évadja a sokmillió forint sorsát eldöntő döntővel. Az adásfolyam menetét, csakúgy, mint tavaly, idén is végigkövette a Kockahas blog, ha már egyszer nincs másik olyan magyar tévéműsor, ahol ennyi jó férfitestet lehetne látni. Persze azt nem mi mondtuk meg, hogy mennyire jók ezek a férfitestek, hanem nézőinkre bíztuk a döntést. Posztról posztra lehetett szavazni, mindig két játékos közül választva. Ebben az utolsó posztban most a korábbi szavazások nyertesei láthatók összegyűjtve, őket lehet pontozni, így fog kiderülni, hogy közülük ki az Éden Hotel 2 legjobb pasija. Tízet a kedvencének adjon, nullát annak a férfinak, akit kifejezetten visszataszítónak talál.

1. Krisztián

A legelső szavazást elsöprő fölénnyel nyerte Krisztián Mátéval szemben. Magában a játékban persze nem csak a külső számít, hiszen bár Krisztián viszonylag sokáig tartotta magát, végül ő is elhullott, a kezdő öt fiúból csak Máté bírta a döntő hetéig. Ha ön még mindig olyan vonzónak találja a veszélyes nézésű, széles vállú, 19 éves autószerelőt, akit Niki női praktikáival maga köré csavart, akkor magas pontszámot adjon Krisztiánnak!

2. Péter

Péter sem volt sokáig a szereplők között, de az alatt is mutatott pár olyan dolgot magáról a kameráknak, amiket talán nem kellett volna. Az ő nevéhez fűződik az Éden Hotel 2 első farokvillantós videója, aminek nyilvánosságra kerülését talán csak Péter bánja (mi biztosan nem), ennél nagyobb baj, hogy bizonyos ostoba beszólásokat még egy ilyen jó testtel sem lehet kompenzálni. Péter többi fotóját itt találja, ha már nem emlékezne rájuk.

3. Pít

Péter után jött még egy Péter, akinek a többi játékos a félreértések elkerülése végett a Pít becenevet adta. Pít frizurája legalább tíz évvel ezelőtt lett volna menő, de egyébként semmi gond nincs a külsejével, így viszonylag könnyen nyert a saját posztjában, igaz, egy roppant antipatikus ellenféllel szemben. Kíváncsiak vagyunk, a Kockahas-döntőben hány pontot fog kapni nézőinktől.

4. Gábor

Ezért jó a férfiaknak: az évek szinte semmit sem számítanak. Az Éden Hotel 2 legidősebb játékosa, Gábor is úgy jutott be a jótestűségi döntőbe, mintha nem nála 15 évvel fiatalabbakkal kellett volna versenyeznie. A tévés vetélkedő 25 milliós fődíjáról ugyan már rég le kellett mondania Magyarország legsármosabb ácsának, de itt nálunk nagyon is versenyben van még, ha jobban szeretne emlékezni Gáborra, mielőtt pontoz, frissítse fel az emlékezetét itt!

5. Tomi

Tomi elképesztően szálkásra kigyúrt testével hódítóként érkezett az Éden Hotelbe, de csak nézőinket sikerült meghódítania, játékostársait nem. Ellenfeleit nagyon irritálta, így azok hamar megszabadultak tőle, de mi nem vetélkedni szeretnénk Tomival pénzért, hanem a fotóit szeretnénk nézegetni ingyen. Azt pedig továbbra is eléggé élvezzük - reméljük, ön is. Persze a pontokat ön adja Tomi külsejére, saját belátása szerint.

6. Dávid

Hogy Anikó utánozhatatlanul zavaros megállapítását idézzük Dávidról: „nagyon fotogén, tehát jól áll neki a fotó konkrétan”. Amint azt nézőink is megállapították a 27 éves dunaszerdahelyi idegenvezetőről, nem csak a fotó áll jól neki, hanem a szörfözés is, meg a csípőre tett kéz. Ugyan a játékban nem hagyták benn sokáig a többiek, de Dávid külsejére egy rossz szó nem hangzott el, sőt, Alexa a fináléban a lehető legőszintébb gesztussal hajbókolt Dávid kedvező testi adottságai előtt. Ön is 10 pontot ad neki?

7. Márk

Egy roppant eredeti húzással Márkot ikertestvérével versenyeztettük meg egy posztban egy hónappal ezelőtt. Amikor nézőinknek a két hajszálra egyforma srác közül kellett választaniuk, a döntés egyértelműen Márkra esett, arra a fiúra, aki végül a kettő közül bent is maradhatott a hotelben, küzdve a fődíjért. A fináléig ugyan ő sem jutott el, de a 8 legjobb pasi között neki is maradt hely, már csak a pontszámára vár.

8. Norbi

Norbert soha nem volt játékban a fődíjért, ő csak az utolsó előtti héten ugrott be az Éden Hotelbe barátnőjével együtt túristának. Ők két nap alatt kiejtették Pítet és éppen aktuális párját, Andit, de Norbert valószínűleg nem emiatt volt akkora hatással nézőinkre, hogy őt hozták ki nyertesnek a jószívű Rolanddal szemben. Norbert külsejéről a bevágott interjúrészletek szerint a női játékosok is csak elismerően tudtak nyilatkozni, de itt az idő, hogy egy számmal kifejezve ön is kinyilvánítsa véleményét, aztán pedig megnézze, hogy a Kockahas blog házi döntőjében ki lett az Éden Hotel 2 legvonzóbb férfijátékosa!