A nyári szezon beálltával, leginkább augusztusban általában fogja magát az ember és elutazik melegebb éghajlatra. A segédeszközök szerelmesei ilyenkor nagy gondban vannak, hogy a táskába megfelelően diszkrét segédeszköz kerüljön, ha lehet, olyan, amit esetleg első pillanatban fel sem ismernek a kíváncsiskodó szemek. Nekik szeretnénk segíteni az alábbi összeállítással, amibe olyan cuccok kerültek, amikről egy laikus nem mondaná meg, hogy vibrátorokról van szó.

Rúzs vibrátor

Az alig 4 ezer forintos csiklóizgató hossza mindössze 8,7 centi, átmérője pedig 1,9 centi. Az ezüst színű tok egy puha, rúzs formájú vibrátort rejt, aminek diszkrét külseje mellett még az is az előnye, hogy vízben is használható.

LELO Mia

A LELO elegáns termékét a gyártók eleve utazáshoz ajánlják, kézitáskában vagy akár pénztárcában is elfér. Szintén rúzsformával rendelkezik, de egy kicsit komolyabb darab, mint a fentebb említett. Hossza 11 centi, átmérője 2,2 centi. További különlegessége, hogy számítógépre csatlakoztatva is feltölthető. Ilyet egyébként korábban már egyik olvasónk is tesztelt, aki állítása szerint ember nem képes arra, amire ez a kis kütyü.

Kimmy Jane Little Chroma

Ez a termék még nagyon új Magyarországon,de máris jó reklámot kapott: a forgalmazó szerint a celebek által előszeretettel használ vibriről van szó. Kicsit nagyobb, mint elődjei: 13,3 centi hosszú és 1,7 centi az átmérője. Simán összetéveszthető egy tollal, csak még azt nem értjük, mi kerül rajta 36 ezer forintba.

LELO Nea

Szintén felismerhetetlen darab ez a klitoriszmasszírozó, ami leginkább egy vezeték nélküli egérre hasonlít. Tesztalanyunk korábban alaposan lehordta a terméket, szerinte a nagyanyja masszírozógépe is jobb ennél, de biztosan van olyan, akit a sors is ennek a játéknak a végére teremtett.

We-Vibe II.

Minden idők egyik legfurább kinézetű G-pont és csiklóizgatójáról beszélünk. Mérete kétszer 8 centi hosszú, és 2,5 centi széles. A luxustermékekre jellemzően ez is akkumlátorral működik, feltöltés után akár 2 órán keresztül. Hogy hogyan, azt senki ne kérdezze, de a jövőben teszteltetjük.