Sperma szakácskönyv, ebbe futottunk az interneten a napokban, akinek nincs gyomra tovább olvasni, nézegessen félmeztelen férfiakat itt, vagy ha mindenáron a gasztronómiáról akar olvasni, itt megtudhatja mi az a molekuláris gasztronómia.

Az ondóból készülő desszertek, ételek receptjeit tartalmazó több mint hatvan oldalas, képes szakácskönyv nem új, 2009-ben került a piacra. Tudomásunk szerint még csak hasonló sem jelent meg soha Magyarországon - bár kisebb is a piac, mint Amerikában, ez tény. A szakácskönyv számtalan lehetőséget kínál: készíthetünk spermából salátadresszinget, ha az ír kávéba a whiskey mellé 2-3 teáskanál ondót öntünk, igazán krémessé tehetjük. Aki rendszeresen sportol, annak hasznos lehet a protein turmix, ebben a kiwi és a banán mellé ajánlott a sperma. És hogy a húsféléket se hagyjuk ki a sorból, még barbecue szószt is ízesíthetünk spermával. Bár a csípős paprika és az ondó keveredése nem hangzik túl jól, de ugye csak úgy, mint Nigella Lawsonnál, feltételezzük, hogy a sperma szakácskönyv szerzője (Fotie Photenhauer) kipróbálta az összeset, és már csak a jól bevált recepteket osztotta meg a világgal. Desszertnek ajánljuk az ondópudingot, ehhez instant pudingpor, tej és sperma szükséges.

Még mielőtt lenyűgözné partnerét az újdonsült szakácstudományával, jobb ha észben tartja, hogy ha valakivel a beleegyezése nélkül eteti meg a spermáját, bűncselekményt követ el. ha kedvet kapott a főzéshez, csak és kizárólag egészséges ember spermáját használja a főzéshez, és azt is jó figyelembe venni, hogy van, aki allergiásak a spermára. Jó étvágyat!