Ez a sztori nem emailen jött (ko.kola.blog@gmail.com a címünk továbbra is), hanem egy baráti pártól kértem kölcsön. Lassan egy éve lehetnek ők együtt, legyen a nevük Péter és Petra. Éppen egy mozis randiról jöttek ki, amikor összefutottam velük. Szemlátomást vibrált a feszültség a levegőben körülöttük. A programot aznapra Petra szervezte meg, az ő ötlete volt, hogy nézzék meg a szép és romantikus és kosztümös "A hercegnő" című filmet.

Petra nagy rajongója Ralph Fiennes-nak (biztos ő is az Angol beteg óta), Péter kevésbé. Petra már régóta várta, hogy láthassa ezt a filmet, és nagyon tetszett is neki. Péter azonban a moziban egyszer csak nem reagált többet az oldalbaböködésre - elaludt a hercegnő szívfacsaró hányattatásai közepette.

Persze távolról sem az Petra legnagyobb rémálma, hogy barátja elalszik az ő kedvenc filmjén, és végülis viccelődve mesélték el az esetet, de azért mégis szemlátomást kicsir rosszul esett Petrának, hogy így történt. Annak ellenére, hogy tisztában van vele, hogy Péter csak azért ült be a moziba aznap este, mert a kedvében szeretett volna járni. Annyi mindennel tudunk akaratlanul is kedvesünk érzelmeibe gázolni. Én speciel egy ajándéknak nem tudtam (eléggé) örülni most az ünnepek alatt, és ezzel sikerült tönkretennem egy estét karácsony környékén. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve?