Amilyen rosszul kezelem a helyzetet, ha egy régi kapcsolat villan be a képbe derült égből villámcsapás módjára, olyan jól elvagyok mostani szerelmem (egyik) exével. Az illetővel - meglehetősen civilizált módon - a szakítás után fennmaradt a barátság, amibe az is beletartozott, hogy a párom szinte az első adandó alkalommal bemutatott ennek a bizonyos exének. Az alábbi szám és videó is egy ilyen találkozást mutat be, csak nem a jelenlegi pár szemszögéből, hanem az exéből, azaz Gwen Stefaniéból.

A bemutatás tehát a mi esetünkben sem volt váratlan, és az első maximum egy perctől eltekintve teljesen kínosságmentes volt. Az ex szemlátomást ugyanolyan kíváncsi volt rám, mint én őrá. Igaz, bennem azért ott motoszkált, hogy természetesen minél többet meg szeretnék tudni arról a személyről, akivel feltett szándékom leélni az életemet, abban azért nem voltam biztos, hogy a volt szerelmeiről is minden részlet érdekel. De se nehéz, se aggasztó nem volt megismerkedni valakivel, aki egykor abban a helyzetben volt, mint amiben én most vagyok. Igaz, tippeket, tanácsokat, megfigyeléseket azért nem osztottunk meg egymással szerelmi témában.

Volt mindenesetre, aki a találkozás előtt külön figyelmeztetett, hogy minden apró jelre figyelnem kell, mert könnyen lehet, hogy az exszel ezek szerint mégsem zárult le teljesen a volt kapcsolat. Nekem viszont a találkozás előtt sem fordult meg a fejemben, hogy féltékenynek kéne lennem, és a megismerkedés után még kevésbé. Hamar nyilvánvaló vált, hogy az idő közben ráadásul szintén új kapcsolatot kezdett ex csak egy haver a baráti körből, és ez azóta is így van, pedig ennek a baráti körnek idő közben én is a részévé váltam. Találkozás jelenlegi szerelmének exével: önnek is ilyen könnyen megy?