És maradjunk még egy napig a tökéletes barátnőért felelős angol közvélemény-kutatónál, a OnePollnál! Egy Sex Rehab című tévéműsor kedvvért térképezték fel a szigetország lakóinak szerelmi-szexuális szokásait kétezer felnőtt megkérdezésével. A kutatás tíz legérdekesebb adatát idézzük a hajtás után.

1. Minden tizedik személynek volt már olyan munkahelyi kapcsolata, amelyben eljutottak a szexig.

2. Szintén kb. minden tizedik személy feküdt már le olyannal, akit az interneten ismert meg.

3. Hatból egy brit számára az átlagos szexuális aktus mindössze tíz percig tart, de egyébként egy átlagos menet időtartama 20 perc.

4. A kor sokaknál nem jár együtt az étvágy csillapodásával. A megkérdezett 70 éven felülieknek majdnem 30%-a mondta azt, hogy heti három alkalommal vagy gyakrabban szeretkezik.

5. Az egyéjszakás kalandok is népszerűek a briteknél. A megkérdezettek több mint fele bevallotta, hogy az utóbbi fél évben előfordult, hogy összebújt egy vadidegennel, csak a szex kedvéért.

6. Szintén majdnem a megkérdezettek felének van otthon valami szexuális játékszere, a férfiak 3%-ának guminője is van. Ráadásul a résztvevők közül minden ötödik azt mondta, csinált már otthon házipornót.

7. A nagy kalandozókedvnek némileg ellentmond, hogy 56% inkább sötétben szeret szeretkezni. A felmérésből nem derül ki, hogy nem lehetséges-e, hogy az előző pontban említettek közül néhányan a házipornót is sötétben csinálták.

8. A férfiak megnyugodhatnak: a megkérdezett nők nagyjából háromnegyede azt mondta, teljesen meg van elégedve partnere péniszének méretével. A hölgyek mindössze 10%-ánakokoz problémát, hogy partnere nemi szervét túl kicsinek találja. Ehhez képes a férfiak közül tízből csak négy elégedett saját péniszével.

9. Persze egy ilyen felmérés során szinte kötelező a megcsalásra is rákérdezni. Az jött ki, hogy a britek 30%-a lépett már félre, 70% eddig mindig hűséges volt.

10. A szexi SMS-ezésig, illetve MMS-ezésig viszont többen mernek elmenni, pedig a sexting is tud veszélyes lenni. 46% mondta azt, hogy küldött vagy fogadott már szexi fotókat a telefonjával úgy, hogy a vonal másik végén nem éppen aktuális partnere volt.