Nem biztos, hogy szükség van rá, de kezdjük a MILF szó magyarázatával: nem, általában nem terroristákat értünk ezen a betűszón, hanem szexuális vonzerőt kifejtő anyákat (Mother I’d Like to Fuck). Amint azt mindenki tudja, a MILF-ek az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek, ezért az Askmen közzétett egy tanácsgyűjteményt olyanoknak, akik egy MILF-fel szeretnének összejönni. A lista különlegessége, hogy azt nem sóvárgó vagy tapasztalt férfiak állították össze, hanem egy magát MILF-nek valló nő ad használati utasítást saját magához.

1. Légy türelmes! - Aki anya, annak következésképp nem marad sok ideje a randizgatásra, hiszen folyton a gyerekeivel van elfoglalva. Ezért tehát aki egy MILF-re pályázik, annak türelmesnek kell lennie, hiszen a célszemély valószínűleg nem fog bármikor rendelkezésre állni, csak nehezen, napokkal előre lehet vele lebeszélni egy légyottot.

2. Légy segítőkész! - A MILF-ek általában egyedül nevelik ezeket a bizonyos gyerekeket, ezért gyakran jól jön nekik, ha van valaki, aki elvégzi a férfimunkát a háznál. Egy MILF-nél állítólag az vágódik be a legkönnyebben, aki segít otthon megszerelni ezt-azt, helyére tolja a bútorokat, meg tudja csinálni a számítógépen, amit kell, stb.

3. Fogadd el, hogy félti a gyerekeit! - Az Askmen itt egy statisztikát idéz: ha gyerekek egy olyan felnőtt férfival élnek együtt, aki nem vérrokonuk (hanem mondjuk MILF kategóriájú anyjuk új szerelme), akkor 11-szer nagyobb az esélye annak, hogy a gyerekek szexuális, fizikai vagy érzelmi zaklatás áldozatává válnak. A jelek szerint ezzel az adattal minden amerikai nő tisztában van, ezért aki új férfit hoz a házhoz, az borzasztóan védi gyerekeit, nehogy valami baj történjen. Ezt az adott férfinak meg kell értenie: ha véletlenül kifejezetten szeretne babázni, akkor is jobb, ha eleinte nem a gyerekekre koncentrál.

4. Fizess gálánsan! - Akármilyen szexik is szoktak lenni, a MILF-ek általában nincsenek túl jól eleresztve anyagilag, hiszen a gyerekeikre kell költeniük. Ha egy férfi megkörnyékez egy ilyen nőt, az illető ne számítson arra, hogy fifti-fifti alapon osztják majd szét a romantikus vacsorák, kiruccanások, stb. költségeit. Az anyagi terhek oroszlánrészét a férfinak kell viselnie.

5. Bánj jól a saját gyerekeiddel! - Ez a tanács a harmadik ponthoz kapcsolódik. Egy MILF akkor fogja igazán biztonságban tudni saját gyerekeit, ha azt látja, hogy udvarlójának is vannak gyerekei, és remekül bánik velük, nem csak káromkodva utalja a gyerektartást havonta egyszer. Bár a MILF definíciója inkább csak futó szexuális kalandra utal, ha valaki komoly kapcsolatot szeretne egy ilyen nővel, annak jobb, ha ezt is figyelembe veszi.

6. Fizesd te az ő bébiszitterét! - Az utolsó tanács pedig a negyedik ponthoz kapcsolódik. Egy gáláns férfi nemcsak az étteremben a számlát fizeti, hanem tudomásul veszi, hogy egy MILF-nek már önmagában az is súlyos összegekbe kerül, hogy elmegy otthonról, hiszen arra az időre bébiszittert kell fogadnia. Aki egy nyugodt randit szeretne egy MILF-fel, az fizesse ki a nő gyerekeire vigyázó bébiszittert - ezt mondja az Askmen. És ön mit mond?