A mostanában Kelly Lenox névvel pornózó explaymate testén történő változásokat nemcsak a laikusok vették észre, hanem a szakma is: Kelemen Annát újabban MILF kategóriában adják el.

Bár korábban a Velvet olvasói közül is többen gyanakodtak arra, hogy Kelemen Anna terhes, kiderült, hogy a mostanában Kelly Lenox névvel pornózó egykori playmate csak elhízott. A felette elszállt időt és a testén történő változásokat viszont úgy tűnik, nemcsak a laikusok vették észre: a private.karupsow.com-on (Vigyázat, felnőtt tartalom!) található képeit/videót már MILF kategóriában reklámozzák.

MILF (Mother I'd Like to Fuck)

Vagyis: dugnivaló anyuk. 35-50 közti nő (aki esetleg már anya), aki szexuálisan vonzó, vagy kifejezetten kihívó. A szót közismertté az Amerikai pite című vígjáték tette a 90-es évek végén, ahol a kamaszkorú fiúk egymás anyjára izgultak rá, de a jelenség ennél jóval korábbról eredeztethető.

Kelemen tavaly, többéves kihagyás után állt ismét a kamerák elé, ahol egyszerre két férfival, többek között Choky Ice pornószínésszel dugott. „Bennem az maradt meg, hogy egy dekoratív, nagymellű, szőke hajú csaj, aki testileg jó adottságokkal bír, fotogén. Aztán x év múlva megláttam élőben, és megkérdőjeleztem, hogy ez ő. Tíz kiló többlet biztosan van rajta, de ezt ő is bevallotta az egyik forgatási szünetben” – mesélte a forgatás után a Velvetnek Choky Ice, aki hozzátette, nem arról van szó, hogy az explaymate dagadt, de igenis le kellett volna pár kilót adnia, és mint bomba csaj bevágódnia a bizniszbe.

Egyébként a MILF-definíciónak megfelelő nőkre például az sem nagyon jellemző, hogy azon izguljanak, elég feszes fenékkel, hetyke mellekkel rendelkeznek-e. Állítólag tesznek az ügyért, de számukra ez kevésbé fontos.

A nagy visszatérés tehát Kelemennek nem jött össze, és bár gyerek a kanyarban sincs, harmincegy évesen már a szakma is MILF-ezi. A pornóst – aki állítólag az interneten is árulja MILF-ekhez hasonló testét – telefonon próbáltuk elérni, de nem jártunk sikerrel.