A fenti képen egy brit család három tagja látható. Középen a most 29 éves Shem Davies áll, aki csak 14 volt, amikor a képen balról látható Kellyt teherbe ejtette. Lányuk, a jobb oldalon álló Tia szintén 14 évesen szült a napokban, egy héttel 15. születésnapja előtt. Bár a világ legfiatalabb nagymamája mindössze 23 éves, Shem Davies legalább a legfiatalabb brit nagypapa címet kiérdemelte az új családtaggal.

Az újdonsült nagyszülők egyébként nem élnek már együtt, bár Wales déli részén csak néhány háznyira laknak egymástól. 15 éve szakítottak, nem sokkal azután, hogy lányuk, Tia megszületett. Mindkét szülő remélte, hogy a lány nem fogja ugyanazt a hibát elkövetni, amit ők, de hiába reménykedtek. Amint arról már korábban nyilatkoztak, amikor 6-7 hónapja Tia bejelentette otthon, hogy terhes, 30 éves édesanyja sírva fakadt, de vállalta, hogy segít unokája nevelésében, amíg lánya le nem érettségizik.

Az ifjú nagypapa azonban azt mondja, örül az új jövevénynek, Ava Grace-nek, aki egyébként 10 héttel korábban született a kelleténél, és bár jól van, egyelőre inkubátorban kell tartani. Az újszülött kislány súlya egyelőre az egy kilogrammot se éri el, azonban nemhogy szülei, nagyszülei és dédszülei jó egészségnek örvendenek, ükszülei közül is van, aki még életben van, sőt, van egy 92 éves szépanyja is, Mabel. Ava Grace ezen kívül annak is örülhet majd, hogy egyik nagybátyja mindössze kilenc hónappal idősebb nála, hiszen a 29 éves friss nagypapának, Shem Daviesnek tavaly született egy kisfia új barátnőjétől.

Sajnos Daviesék nem nyilatkoznak olyan frenetikusakat, mint a legutóbbi bizarr brit családunk, de azért mondtak olyat a friss nagyszülők az újságoknak, mint “mindig is okítottam a lányomat a fogamzásgátlásra” vagy “Tia az egyik percben még kisbaba volt, a másikban meg már teherbe esett”.