A magát megnevezni nem akaró férfi 29 évesen lesz nagyapa, 14 éves terhes lányának köszönhetően. Ő maga is csak 14 éves volt mikor gyereke született. A nyáron születendő gyerek ismerheti majd a szépanyát is, mivel ebben a családban 6 generáció él egyszerre.

Egy 29 éves brit férfi nyáron nagyapa lesz, mert a 14 éves lánya gyereket vár. Rendkívül dühös, hogy a lánya teherbe esett épp most, amikor el kéne kezdenie a középiskolát. A férfi, aki nem árulja el a nevét, hogy megvédje a fiatalkorú terhes lányát, a napokban a következőket nyilatkozta: „[Ú]gy érzem, a történelem ismételi önmagát. Egyrészt örülök, hogy én leszek a legfiatalabb nagyapa Nagy Britanniában, ugyanakkor nagyon dühös vagyok, hogy terhes lett a lányom. A saját bőrömön tapasztaltam, milyen kemény dolog fiatalkorú szülőnek lenni, és most a saját gyerekemnek is végig kell ez csinálnia. De mellette fogunk állni mindannyian, és örömmel fogadjuk az új jövevényt a családban. Nagyon fiatal a lányom, de elhatározta, hogy megtartja a kisbabát. Nem kényszeríttettük semmire, amit nem akart. Nem szeretnénk, ha haragudna ránk.” A fiatal nagyapa azt is hozzátette, hogy nem érzi magát nagyapának. „Nem őszülök és a hallásom is tökéletes” - mondta

A dél-walesi munkanélküli azt is elmesélte a Daily Mailnek, hogy ő is 14 évesen lett apa 1996-ban, és a most 47 éves édesanyja szintén nagyon izgatott, hogy dédnagymama lehet. „Ő 18 éves volt, amikor én születtem. Egy kisebb sokkot kapott, amikor elmondtam neki, hogy dédnagymama lesz, de most már örül neki. Az anyám anyja is él, és a nagyanyja is; így ő már a szépanyja lesz a gyereknek. Kevés család van, ahol egy időben 6 generáció van életben” – elmélkedett az ifjú nagyapa, aki nem él együtt a jövőbeli nagymamával. A volt felesége egy kávézóban dolgozik, a férfi viszont munkanélküli, és egy szintén munkanélküli férfival él együtt egy lakótelepen.

A 14 éves lány 15 éves barátjától esett teherbe, és augusztusban ad életet gyerekének. Mindketten ugyanabba az iskolába járnak, és pár hónapja vannak együtt. A kismama a terhességét a Facebookon jelentette be a barátainak, azzal a szöveggel, hogy „babakocsit választunk az urammal”. A lány, állítása szerint szeretne a suliban maradni, amíg nem szül, és utána vissza szeretne térni az iskolapadba, amilyen gyorsan csak lehet.

Az 29 éves jövőbeli nagyapa azt állítja, hogy fiatalabb, mint a mostani brit rekordtartó, Dale Wright, aki szintén 29 éves volt, amikor nagyapa lett.  Wright markolókocsi-vezető, szintén 14 évesen lett apa. Az alma pedig nem esett messze a fájától, amikor 1997-ben Wright 14 éves fia apa lett. Wright a rekordját megdöntőhöz hasonlóképpen nyilatkozott a nagyapaságról: „Nehezen hiszem el, hogy nagyapa leszek. Megvan az összes hajam és fogam, és nincs szükségem sétabotra". 2006-ban a 11 éves Tressa Middleton lett Nagy Britannia legfiatalabb édesanyja.