Jaiya Ma amerikai szexterapeuta hat éve élt együtt a nála 15 évvel idősebb Jon Hanauerrel, amikor a férfi azt tanácsolta neki, hogy kerítsen egy új szeretőt. Itt nem a szakítás egy újabb úriemberes módjáról van szó, mert Hanauernek esze ágában sem volt lelépni. Ehelyett az új férfi, Ian Ferguson beszállt a kapcsolatba harmadiknak, sőt, teherbe is ejtette az asszonyt, így a poliamória jegyében létrejött család már négytagú.

 

Két férfival élő nőt már tavaly is mutattunk egyet, de a mai poszt képösszeállításának főszereplői gyereket is nevelnek. A 34 éves hölgy Jaiya néven ad szextippeket az interneten, illetve website-ján és DVD-in keresztül. Első élettársa, Hanauer már 49 éves, de ő is jelen volt, amikor két és fél éve a világra jött Eamon, a most 44 éves Ferguson vér szerinti kisfia. A sajtóval megosztott fenti fotó is bizonyítja, hogy a kétapás szülésre egy medencében került sor, és az asszony azt mondta, a szülés „orgazmikus” volt. Jaiya alább például az orális szexről ad tippeket.

„Olyan szerencsés vagyok” - nyilatkozta családjáról a szexológus. „Itt van ez a két férfi, aki tényleg szeret engem és Eamont. Az élet még jobb, ha a szülők hárman vannak, és mindenki azt mondja, hogy Eamon a korához képest milyen okos.”

Jaiya világéletében nyitott kapcsolatokban élt, egyszer már jegyben is járt egy férfival, akivel végülis a házasság azért nem jött össze, mert az illető nem tudta elfogadni, hogy jövendőbelije más férfiakkal is élvezni kívánja a szexet. Hanauernek azonban nem volt ezzel gondja, sőt, Jaiya vele együtt írt egy szextanácsadó könyvet az érintések fontosságáról. 2007-ben már egyszer bekerült egy második férfi az ezzel háromszemélyessé bővült kapcsolatba, össze is költöztek hármasban.

Az illetővel azonban megintcsak szakításra került sor, mert lefeküdt valakivel anélkül, hogy ezt Jaiyával előzőleg megbeszélte volna. Az ő nyitott kapcsolatuknak a szabálya ugyanis, hogy bár szabad a szex a kapcsolaton kívüli személyekkel, a kapcsolatban levőknek mindig előre tudnia kell, ha ilyesmire sor kerül.

Érdekes módon az eset Hanauert viselte meg jobban, aki azt mondja, annyira befordult ekkor, hogy ő mondta Jaiyának, hogy keressen egy másik férfit, amíg ő napirendre tér a dolog fölött. Az asszony ekkor internetes társkereséssel próbálkozott, de nem ez vezetett eredményre, a frissen elvált Fergusonnal ezek után egy „extázistánc”-órán találkoztak. A férfi hamarosan belépett a kapcsolatba harmadikként, majd egy év után úgy döntöttek, hogy gyereket is vállalnak.

Hanauer, az első élettárs azt mondja, ő csak azt akarta tudni, hogy Jaiya is tényleg szeretne-e kisbabát, és az asszony igenlő válasza azt jelentette, hogy neki sem volt semmi kifogása az ellen, hogy élettársát a másik férfi ejtse teherbe. Korábban egyébként vele is felmerült a gyerekvállalás kérdése, de Hanauer azt mondta, ő nem érzi magát késznek erre. Most azt mondja, kezdetben nehéz volt alkalmazkodnia a szituációhoz, de ennek ellenére örül, hogy a dolgok így történtek. A terhesoktatásra is hármasban jártak el, a DVD-re szánt, ezért videóra vett „orgazmikus” szülésnél Ferguson tartotta az anyát, de Hanauer vágta el a köldökzsinórt.

Ön szerint kinek a legjobb a családban?

A 2009 márciusi szülés állítólag még közelebb hozta hármukat egymáshoz, és csak ekkor döntöttek úgy, hogy mind a négyen együtt fognak élni egy családként. Nem sokkal később Jaiya is visszaállt a munkába, és azóta is Hanauer van otthon a gyerekkel, míg a fő kereső a biológiai apa, Ferguson.

Két nyilatkozatot még a végére tartogattunk. Hanauer a következőt mondja a kisfiú születéséről: „Azt szeretném, hogy mindig része maradjak Eamon életének. A megszületése döbbentett rá, hogy mennyire szeretnék saját gyereket. De ha találok ehhez egy másik nőt, annak olyasvalakinek kell lennie, aki beleillik a családunkba.” Jaiya pedig így nyilatkozik a távolabbi kilátásokról: „jelenleg éppen valami kalandot keresek, úgyhogy lehet, hogy a jövőben találok magamnak egy újabb partnert. De akárhogy is alakul ez, Jonnal és Iannel mindig is megmarad a kapcsolatunk.” Az alábbi videón Jaiya egy párnak ad tanácsokat.