Nagyon kanos hangvételű olvasói levelet küldött nekünk Dani, aki élő bizonyíték arra, hogy a Szigeten összehozott holland kapcsolatokból jól is ki lehet jönni. Szex, kábítószer, dráma járja át olvasónk egész történetét, aki eredetileg élete első hármasszexe reményében repült ki Hollandiába, és bár ez nem jött össze, így is lesz mit mesélnie a haveroknak itthon. Ha önnek is van története, írja meg nekünk!

"Csajozás szempontjából a Sziget minden évben egy aranybánya, hiszen az a seregnyi külföldi tényleg azért jön a fesztiválra, hogy számukra marha olcsón leigyák magukat ismerkedés közben. Eddig is volt pár érdekes kalandom a Szigeten, kezdve életem első egyéjszakásával, miközben a háttérben a Korn üvöltött, vagy amikor magamat melegnek kiadva szedtem fel egy leszbikus csajt a Magic Mirrorban. Idén viszont sikerült emelni a tétet és kikötni egyszerre két lány között. A nagy találkozásról pontos élménybeszámolót nem tudok adni, valamikor hajnali 2-3 tájékán tértem magamhoz két engem csókolgató lány között egy dzsuvás sátortábor piszkos pokrócán.

A felismerés annyira meglepett, hogy igazából totál elfeledkeztem arról, hogy érdemes lenne megpróbálni egyszerre lefektetni mind a két 19 éves holland lányt, akikről kiderült, hogy legjobb barátnők, ráadásul előző este azért annyira berúgtak, hogy lefeküdtek egymással. Szex nem volt, de azért elvoltunk így hárman az este, majd a Sziget többi napján is együtt lógtam velük, egyszer az egyikkel kavarva, máskor a másikkal. Sajnos minden este halál részegen találkoztam velük és sehogy sem sikerült olyan alkalmat találni, hogy meghúzzam őket a sátrukban.

Viszont nagyon jóban lettünk, és a fesztivál után is tartottam velük a kapcsolatot abban a reményben, hogy egyszer kiugrom hozzájuk Hollandiába egy hétre. Ez nemrég össze is jött, természetesen azzal a céllal, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki kettőjük vonzalmából. Ergo lefeküdjek mindkettőjükkel, lehetőleg egyszerre. Szép feladat, viszonylag nagy önbizalommal repültem ki hozzájuk, tudván, hogy ők is biztosan tudják, miért megyek ki.

Mindketten kijöttek elém a reptérre, majd közölték, hogy Rachelnél fogok lakni, akinek az anyja a hétvégére Belgiumba utazott. Az érkezésem örömére, pénteki nap lévén az első program bulizás volt Delftben. Remek gondoltam, rögtön az első adandó alkalommal berúgunk, és nem is lesz itt gond. Sajnos volt, mert egy telepi suttyó drum and bass buli nem éppen a legjobb ráhangolódás egy hármasszexre.

Olyannyira, hogy olyan hajnali 2 tájékán fogtuk magunkat Sandrával és hazaindultunk Rachel házába, amíg ő ott maradt hallgatni a szar zenét. Odaérve azonnal a szobájába mentünk aludni, amiből aztán egy elég intenzív kefélés lett. Mire Rachel hazaért, mi már lezavartunk két menetet, de ő ebből nem igazán érzékelt semmit, és közénk befeküdve próbálkozott nálam részegen, de mindössze egy kis smárolásra futotta tőlem.

Másnap ismét bulizás volt a program, valami haver kecójában. Mondanom se kell, totális kolbászfesztivál volt az egész, egyedül az én két holland barátnőm voltak csajok szinte végig. Mondjuk én ezt pont leszartam, mert találtam egy senki által nem kívánt üveg Jack Daniel'st, amivel remekül elszórakoztam az este nagy részében. Olyannyira, hogy az egyre sűrűsödő képszakadások eredményeképpen annyi rémlik csak az éjszakából, hogy megittam a whisky és elszívtam helyi coffee shopban elfogyasztott füvem maradékát, illetve hogy egy szívárványszínű cicanadrágos gyerek The Who-pólóban a Raining Bloodot játssza a Slayertől, én viszont Ramonesért könyörgök neki. A következő emlékfoszlány is ehhez a sráchoz kötődik, mert bevezet egy Anthrax-, Death-, és Slayer-poszterekkel teli szobába, kezembe nyomott egy doboz óvszert és annyit mondott: „Kérlek ne élvezz anyámék ágyába.”

Én igazi seggfej módjára nem tudtam megfelelni az elvárásainak, és még reggel is lezavartam egy menetet Rachellel, aztán egyszer csak kinyílt az ajtó és Sandra nyitott ránk, miközben én a reggeli kanosságomat Rachel alatt lihegve igyekeztem levezetni. A lány zavartan becsapta maga mögött az ajtót, én befejeztem gyorsan, amit elkezdtem, és a gumikból párat elhoztam magammal, hogy  legalább erre se kelljen költeni.

Voltaképpen ezzel a két nap alatt majdnem kimaxoltam a lehetőségeket a két csajjal, de a reggeli lebukás miatt egyre valószínűtlenebbnek tűnt, hogy egyszerre is meglegyenek nekem. A buli másnapján, útban Sandra háza felé még próbálkoztam puhatolózni az esélyekről, de ő elég morcosan elküldött anyámba, mondván, menjek és dugjam a barátnőjét inkább helyette. Ez sajnos meglehetősen nehezen kivitelezhető vált, mivel innentől kezdve három napig Sandra házában laktam, ahol együtt él a megrögzött keresztény szüleivel és két semmittevő, egész nap füvet szívó kocka bátyjával.

Ez a három nap ezért totális inaktivitással, és meddő próbálkozásokkal telt Sandránál, szóval a végén már inkább én is csatlakoztam a testvérei semmittevéséhez. Aztán az utolsó éjszakát  megint Rachel házában töltöttem, akinek már az anyja is otthon volt. Fun fact, hogy a nőnek van egy 32 éves lánya magyar származású izraeli palitól, aki felcsinálta hollandiai utazása során, majd gyorsan lelépett. Ezekszerint a családnak a génjeiben van a szemétláda magyar férfiak iránti vonzalom, ezt pedig a maximális módon kihasználtam este. Utolsó este lévén szinte evidens volt, hogy búcsúzásképpen még egyszer jól megdugom Rachelt, de aztán közölte a szomorú hírt, hogy megvan neki. Mivel eddig még nem csinálta, ezért leszopattam és a szájába élveztem.

Ezt eljátszottam vele reggel is, mielőtt elkísért volna a reptérre, ahol a leggagyibb romantikus filmek búcsúzós jelenetét próbálta rekonstruálni, de csak egy enervált ölelést és egy „Persze, hogy találkozunk még!”-et kapott tőlem. Azóta beszéltünk egymással, és Rachel is visszaküldött párszor anyám méhébe, de csillapodtak a kedélyek. Mondjuk érthető a kiakadás, mivel Rachel miattam dobta a pasiját, én viszont hazaérve, az internet áldott védelme mögött elmondtam, hogy én egy szóval se beszéltem arról, hogy akarnék valami hosszútávút, és az „i love you” nem feltétlenül jelent szerelmet. Tegnap írtak is, hogy tavasszal jönnének Budapestre, és lakhatnának-e nálam. Én erre persze csak annyit válaszoltam, hogy naná, de csak egy franciaágyam van."