Romantikus séták, egymásba fonódó kezek, vacsora egy hatalmas tányérnál, egy pohár bor egy giccses szívecskével, szex a versenypályán, feszítés a naplementében. Valahogy így írhatnánk le egy ideális randit, ha csak képügynökségi, illusztrációs képekből próbálnánk tájékozódni.

A képügynökségi illusztrációs képek, stockphotók között igazi gyöngyszemekre bukkanni, mert általában néhány kép átnézése után teljesen szürreális, a keresett témába ugyan illő, de a valóságtól eléggé elrugaszkodott képekkel találkozni. Ha az ember csak stockphotókból tájékozódna, akkor például azt hihetné, hogy a nők képtelenek üvegből inni ásványvizet vagy röhögőgörcsöt kapnak a salátától.

Összeszedtük, hogy mit dob ki ez egyik nagy képügynökségi oldal, ha olyan dolgokra keresünk, mint randevú és párkapcsolat. Íme, a megismerkedéstől az első forró pillanatokig az élet a képügynökségek szerint!

Rád talál a szerelem

A mai világban bevett szokás az interneten ismerkedés, amit meglehetősen didaktikus módon lehet szemléltetni egy billentyűzettel, aminek az enter gombja azt ígéri, hogy a lenyomásával az emberre rátalál a szerelem.

Egy kávé?

Ha megvan a potenciális partner, el kell hívni egy találkozóra a valóságba is. Viszonylag kézenfekvő egy kávéra vagy teára beülni, hogy túlessünk az első személyes benyomásokon. Kérdés viszont, hogy lehet-e úgy sikereket elérni, ha az ember annyira bizarr módon hívja meg a másikat, mint ahogy a képen látható férfi invitál kávézni valakit.

Egy pohár ital

Ha túlvagyunk a kávézáson, akkor jöhet a következő randi, némi feszültségoldó alkohollal. A stockphotók megint az ijesztő alakoknak kedveznek. Ki az, aki odakészít egy szívecskét a pohár borokhoz? Ha ilyennel találkozik a valóságban, jobb, ha menekül.

Vacsora egy nagy tányérnál

Ha megvolt az első pohár bor, akkor jöhetnek az első közös vacsorák. Jó, hogy csal egy kicsit a kép, de ez akkor is egy hatalmas tányér. Ráadásul két emberre csak egy jut. Egyébként közösen nézni egy telefont egy randin nem tűnik olyan jó programnak. De az is lehet, hogy a nő pont arról akarja meggyőzni a férfit, hogy ne babrálja a telefonját.

Esetlen találkozások

Egy kapcsolat elején mindenki próbálja a legjobb oldalát mutatni, de a notórius hazudozóknál is gyorsabban buknak le a mozgáskoordinációs kihívásokkal küszködő kétballábasok, mint ahogy a mellékelt, elképzelt randihelyzetről szóló kép is jól ábrázolja. Lehet, hogy a nő azért rohan nagy elánnal, hogy a férfi karjaiba ugorjon örömébe, de szerintünk ennek a sorozatnak a következő képkockája igazából az, hogy szerencsétlen nő iszonyatosan elvágódik a hóban.

Nagy vallomások

Lehet, hogy a képügynökségi képek szerint egy ideális randevún a felek így ülnek, de igazából ez a póz, ha két ember úgy ül egymással szemben, hogy egymásnak mindkét kezét fogják, nem sok jót jelent. Nagy vallomásokat szokás ilyen pozícióban elővezetni, ami mondjuk egy randi esetében lehet esetleg egy lánykérés, ami jó, de valami kellemetlen titok bevallása sanszosabb ilyen kézfogás mellett. Esetleg felmerülhet még a pirospacsi és a jóslás is, de azért ezek sem ideális randiprogramok. A pirospacsi még elmegy.

Romantika a természetben

Senkinek sem kívánjuk, hogy annyira pozőr párt találjon magának, aki akkor is azzal foglalkozik, hogy megfelelően feszítsen, amikor a naplementében egy nyírfának dőlve lehetne giccses, átkarolós képeket készíteni.

Elönt a vágy

Persze, van, amikor az ember alig tud megálljt parancsolni a saját vágyainak, sőt nem is tud. De tényleg? Egy versenypálya közepén? Aztán majd csodálkoznak, amikor jön a halál kamionja.

Harmónia

Nehéz megtalálni az ideális helyszínt, amikor az embert fűti a vágy, de az biztos, hogy legalább akkora mellélövés az autó, mint a versenypálya. Különösen, ha annyira aszinkronban vagyunk már az elején a partnerünkkel, hogy ő bugyiban ölne már az ölünkbe, miközben mi még mindig talpig öltönyben feszítünk.