Sok nő mondja, hogy nem talál egy normális férfit se, pedig egyáltalán nem ronda, és el is jár társaságba – nemrég írt is nekünk levelet egy ilyen hölgy. Persze egyáltalán nem biztos, hogy nála is erről van szó, de a posztra érkezett rengeteg reakcióban felmerült, hogy esetleg túl szexin öltözik az, akinek nem jön össze a tartós kapcsolat. Két hölgy is azt állította saját tapasztalatokra hivatkozva, hogy sokkal nehezebb kirakott mellel bármilyen, de főleg normális férfit találni, hiszen a kihívó külső rengeteg férfit riaszt, illetve a kevésbé bátrak rögtön úgy gondolják, hogy nekik úgyse lenne esélyük ennél a bombanőnél. Máshogy fogalmazva: ha valaki prostinak öltözik, ne csodálkozzon, ha nem azok mennek oda hozzá, akik hercegnőt keresnek.

A szerkesztőségünkben végzett minikutatás szerint azonban a dekoltázs mégsem feltétlenül gátolja a pasizást minden esetben, nézzünk alább négy véleményt a témában, kettőt nőtől, kettőt férfitól – tényleg kontraproduktív a mellkirakás, ha egy nő férfit akar? Ha ön is hozzászólna a témához, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Szerintem nem kontraproduktív a dolog” – mondja Dorina, aki 28 éves. „Azért tűnik annak, mert általában a csúnya nők pakolják ki a mellüket, aztán azzal nyugtatják magukat, hogy a pasik csak félnek tőlük. Szép csajok kipakolt mellel és fenékkel hamar találnak részeg brit turistákat, akik meg akarják kettyinteni őket. És itt jön a mellkirakás hátránya, merthogy aki kirakja a mellét és nem csúnya, az talál pasit, de csak olyat, aki kicsit se veszi komolyan, ezért aztán a dugógépeket vonzza be. Ha normális pasit akar valaki, tényleg felejtse el, hogy kirakja mindenét.

Logikusnak tűnik az érvelés, de a 32 éves Rebeka szerint nem minden esetre érvényes. Úgy látszik, van a hölgyek körében is ellenvélemény: „szerintem akinek C meg D kosaras a melle, azon nagyon nincs mit takargatni, nincs hova tenni, nyilvánvalóan látótérben lesz. Plusz tökmindegy, ki mit akar az éjszakától, nem a bárpultnál állva dől el, ki mit akar a másiktól, és mennyire lesz a kapcsolat életképes hosszútávon. Nem a dekoltázson múlik, miről tudnak majd beszélgetni. És szerintem minél hamarabb derül ki, hogy milyen az ágyban a másik, annál jobb, szóval ha meg ezt nézem, akkor praktikus is hamar túlesni a szexen, aztán lehet meztelenül beszélgetni szex után cigizve, hosszasan.

Vajon a férfiak között lesz olyan, aki amellett érvel majd, hogy a szingli nők ne viseljenek a szórakozóhelyeken mélyen dekoltált ruhákat? Először Egyeddel tettünk próbát, aki 34 éves: „szerintem egyszerű a képlet: ha szimpatikus, akkor a mellet kirakva és a mellet takarva is szimpatikus lesz, ha pedig nem, akkor tökmindegy, akár meztelen is lehet. Abban viszont szerintem is van valami, hogy ha inkább egy lassan kibontakozó beszélgetés a cél, akkor praktikusabb ruhában megjelenni, mint egy hatalmas dekoltázsban. De ez olyan, hogy ha valaki nagyon az adott környezettől eltérően öltözködve jelenik meg valahol, akkor úgyis az lesz a téma. Szóval a mellkirakással is szerintem max. annyi a probléma, hogy annak is megvan a maga helye. De persze mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, hiszen ha a saját természetével szembemenve valami olyan ruhában indul pasizni, amiben nem érzi jól magát, akkor ezt más is látja rajta, és úgyis tuti olyan embert fog felszedni, aki nem lesz megfelelő.

Egon 27 éves, és még határozottabban érvel amellett, hogy nem jó tanács az, hogy a nők öltözzenek visszafogottan, ha nem csak egy egyéjszakás kalandra vágynak, hanem a nagy szerelmet keresik. Szerinte nem igaz, hogy aki szexin öltözik, az legfeljebb dugópajtást tud magának szerezni, sőt: „én ennek a fordítottját észleltem eddig, az a típus vagyok, aki minden csajával buliban jött össze. Egy csávó így is, úgy is rámozdul egy szép lányra, akárhogy néz ki. Maximum a csöcskirakós verzió után jöhet a meglepetés (sztereotip meglepetés), hogy jé, ez nem csak kefél, ez jófej.