Tévedés, hogy a férfiak undorodnak a duci nőktől, maximum nem vállalják fel vonzódásukat a haverok előtt. Pedig akiknek volt már dolguk kövér lányokkal, azok megtapasztalták már az ezzel járó előnyöket is. Most összeszedtük, mik is ezek, miért teszi le a voksát egyre több pasi a molett csajok mellett. 

Odaadóbbak az ágyban 

Szakértők szerint két oka is van annak, hogy a kövér nőket jobbnak tartják az ágyban, mint az átlagot. Egyrészt valamilyen szinten sok férfiban tudatalatti síkon összefüggésben van a kövérség, a hústömeg az anyasággal, a nőiességgel, a formás, kerek idomok így hamarabb izgatják fel őket. Másrészt állítólag a telt nők jobban megdolgoznak a partnerükért, hogy megtartsák őket, emiatt sokkal odaadóbbak és bevállalósabbak. 

Jó a humoruk

A kövér nőket nemcsak az ágyban, hanem az ágyon kívül is kedvesebbnek, lazábbnak ítélik meg a férfiak: sokat mosolyognak, mindig jó a kedvük és viccesek. Egyébként ez is egyfajta kompenzálás, hiszen ha a megjelenésükkel nem tudják felhívni magukra a pasik figyelmét, akkor már csak a humor marad. 

Mellettük kevesebb a megfelelni való akarás

Míg egy modellalkatú nő mellett sok férfi frusztrált lesz, és görcsösen meg akar felelni, addig egy molett nő mellett kicsit eleresztheti magát. Jókat ehetnek együtt, nem kell odafigyelni a vonalakra, akár még pocakot is lehet ereszteni, nem fog hülyén kinézni a párja mellett. (Apropó, kajálás: egy férfi számára nincs idegesítőbb, mint egy csipegető, folyton diétázó nő, aki mellett számolgatni kell a kalóriákat.) Ugyanez igaz az ágyban való teljesítménykényszerre is: egy kövér nővel a szex is jobban megy, a férfiak kevésbé figyelnek oda arra, hogy a hasuk behúzva maradjon bizonyos pózok alatt, így az élvezet is nagyobb. A telt nők egyszerűen biztonságérzetet adnak.

Extrémnek számítanak

Ahogyan a plasztiknők esetében is, a valódi partnerkapcsolat igényét ezek a nők ritkán tudják megadni, mert kövér nővel járni sok pasi számára szégyenletes kicsit. Éppen ezért tesz rá itt is egy kis lapáttal a tiltott gyümölcs íze, ami akár kövérimádó fetisizmusba is átcsaphat. 

Kulturális hatások 

A világ szegényebb részein a kövér nÅ‘k a jómód, a gazdagság szimbólumának felelnek meg, Kuvaitban, a Tonga-szigeteken, Jamaicában és Mauritániában is a szépség egyértelműen a méret függvénye. Úgyhogy senki ne lepÅ‘djön meg, ha az egyetemen az ösztöndíjas, csupa izom afrikai srác csak 100 kiló feletti nÅ‘kkel hajlandó szóba állni.Â