Szombat (július 23-a) este forgalomkorlátozás lesz Budán, mert az I. kerületben éjszakai futóversenyt rendeznek. Aznap reggeltől vasárnap reggelig lezárják a Lánchíd utcát és a Várkert rakpartot, valamint szombaton késő este, 21:45 és 22:45 között a Palota utat, a Dísz tér és a Váralja utca közötti területen. A 19-es villamos módosított útvonalon, a Széll Kálmán téren és a Krisztina körúton keresztül jár majd – áll a BKK közleményében, amiben a részletes forgalomkorlátozást is közzétették. 

Azon az estén a pesti oldalon is számítsanak akadályokra: a Városliget mellett, filmforgatás miatt éjféltől lezárnak egy nagyobb területet, ezt az alábbi térképrészleten tekinthetik át.

Reggel 9 óráig tehát nem fogják tudni beautózni az Izabella utca - Szófia utca kereszteződése - Izabella utca - Andrássy út szervizútja - Kodály körönd - Benczúr utca - Dózsa György út - Damjanich utca - Hernád utca - Dembinszky utca - Nefelejcs utca - Damjanich utca - Rottenbiller utca - Garay utca - Nefelejcs utca - Péterfy Sándor utca - Murányi utca - Marek József utca útvonalat – áll a  közleményben .