Ahhoz, hogy ezen a héten se unja halálra magát Budapesten, ismét teszünk néhány izgalmas ajánlatot a szórakozásra!

150 éves az állatkert!!! 

A Fővárosi Állat-és Növénykert augusztus 9-én lett pontosan 150 éve látogatható, ami lássuk be, nem kevés idő, ezért ezt a kerek szülinapot illik is megünnepelni. Így is tesznek, vagyis augusztus 9-10. között számtalan programot tartanak a helyszínen reggel 9-től este 10-ig. Az állatkert honlapján tájékozódhat a részletes programokról. 

HULLÓCSILLAG-INVÁZIÓ!

Augusztus 12-én az év leglátványosabb égi tűzijátékának nevezett eseményt a Perseidáknak köszönhetjük és annak, hogy van egy Normafánk, ahova oda lehet menni sokadmagunkkal, hogy megtekintsük azt. A Perseidák az egyik legismertebb meteorrajnak tekinthető, amely évről évre fényes meteorokat és sűrű hullást produkál. A legtöbb hullócsillagra 11-éről 12-ére virradó éjjel, pontosan éjfél és hajnali 4 óra között számítanak, ezért tették ekkorra az eseményt

Grillpartyzós kalandparkozás 

Az Egy nap a városban stábja augusztus 13-án, szombaton, 14 órától 19 óráig közönségtalálkozós grillpartyt tart az Orczy Kalandparkban, ahol a nagy evészet előtt/után vagy közben minden résztvevő ingyen használhatja a játékokat, a kötélhágcsókat, létrákat és minden eszközt, ami a kalandparkban fellelhető. Az eseményre alig kell vinni valamit, szinte mindent adnak, ami egy tökéletes grillezéshez kell. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükséges, hogy a Facebook-oldalukon jelezze, el tud-e menni, mert mindössze 300 ember befogadására alkalmas a helyszín. 

Ön sem unja még a Csupasz pisztolyokat, ugye? 

Mert szerintünk nem is lehet, és ezt alighanem a Paramount Tetőmozi is így gondolja, ezért augusztus 16-án levetíti a Csupasz pisztoly sorozat első két részét 21 órától, a Budapest Rooftop Cinema keretein belül, a Corvin Club tetején. Egyébként szeptember 6-áig minden kedden vetítenek egy-egy nagy klasszikust, szóval bőven lehet válogatni. Ja, és popcorn is kapható!

A programajánlónkat a Schweppes támogatta, önnek pedig segítenek összemixelni egy passion mangó freeze-t: