A Despacito énekese másodszor jár Budapesten. Már két és fél hónapja turnézik, utolsó európai állomása pedig a magyar főváros, amit a világ legszebb városának tart.

A Bors számolt be arról, hogy a Puerto Rico-i énekes beült Tripolszky Annuska mellé a riksába, amellyel végigjárták Budapest utcáit. Az erről készült felvételt ide kattintva tekintheti meg.

A kocsikázás során Fonsi elmondta, hogy csodálatosnak találja a Duna-partot, a Parlamentet és a hidakat. Érdeklődő volt a magyar nyelv iránt is, több dologról is megkérdezte, hogyan mondjuk mi. Emellett néhány spanyol kifejezést is megtanított Tripolszky Annuskának, miközben kipróbálta a pálinkát és belekóstolt a magyar konyha ízeibe is. Tetszett neki a kolbász, de elmondása szerint az édesanyja főztjénél nincs jobb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hola Budapest... 🙌🏽

Luis Fonsi (@luisfonsi) által megosztott bejegyzés,

Fonsi egyébként a Budapest Sportarénában lép majd fel szombaton, a koncertjén pedig Radics Gigit érte a megtiszteltetés, hogy duettet énekelhet vele. Az énekesnő ráadásul éppen ezen a napon ünnepli 23. születésnapját.

Ennél megtisztelőbb születésnapi ajándékot el sem tudnék képzelni, mintsem hogy egy világsztár oldalán énekelhessek magyar közönség előtt. A szülőfalumban lesz a koncert után az ünneplés, több, mint 100 ismerős, barát és rokon fog rám várni délutántól, de azt hiszem, ezúttal mindenki megérti a késésem okát

– nyilatkozta a lapnak Radics Gigi.