A 12. kerületi Ittlakunk számolt be arról, hogy egy kamion péntek délelőtt 10 óra tájban összetalálkozott egy autóval a Széll Kálmán téren, ami miatt teljes a káosz. A forgalom csak egy sávon haladt a baleset miatt a Krisztina körút felől, később pedig a kamion kimentése miatt állt a forgalom. A Krisztina és a Csaba utca kereszteződésénél nem működnek a jelzőlámpák, a Postapalota előtt annyi a busz áll, hogy a villamosok se tudnak haladni. BKV-s kocsi, rendőrautó de még ruhacibálás is van a sztoriban. 

„Időközben a helyszínre érkezett a kamion segítségére egy BKV-s sárga kocsi, csakhogy annak sofőrjét a nadrágjánál fogva egy, a forgalmat irányító közterület-felügyelő cibálta meg, aki nehezményezte, hogy a sofőr dudálva közelíti meg a kamiont. Érkezett még egy rendőrautó is, ami úgy állt meg a kamion előtti kereszteződésben, hogy a Szilágyi felől érkezők haladását akadályozza."

A Velvet megkeresésére a rendőrség sajtóosztálya megerősítette a balesetet. „A helyszínen anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A baleset részesei a felelősség kérdésében nem tudtak megegyezni, ezért rendőri intézkedést kértek."