Paolo Roversi divatfotós 1998-ban készített aktfotói között nem egy híresség szerepel.

Nagy divat mostanában a kicsit poros meztelen fotók váratlan előkerülése, így annyira nem is meglepő, hogy Milla Jovovich és Kate Moss 1998-as meztelen pózolása már a neten is elérhető, mi a Fleshboton találtunk a képekre.


És bár a sztárok rejtélyes okokból általában aggódni szoktak, ha szóba kerül egykori meztelenségük, ez a két szupermodellről aligha mondható el, különösen Jovovichról, aki nemrég még a L'Oreal arcaként amúgy is ledobálta ruhái nagyrészét. Természetesen fenti esetben a sztárok tudták, és nyilvánvalóan engedélyüket is adták a képeik nyilvánosságra kerüléséhez.

Szinte ahogy az isten teremtette

Most viszont arról van szó, hogy lelkes szkennelők sokak nagy örömére felrakták a netre Paolo Roversi 1999-ben kiadott, Nudi című könyvének néhány fotóját. Az olasz divatfotós fekete-fehér képein híres és ismeretlen nők pózolnak teljes valójukban, az akkori divatnak megfelelő puritán meztelenséggel.


A régi aktok hőskorát éljük: februárban még Madonna 1979-es meztelen képéért fizetett egy ismeretlen 37500 dollárt (8,6 millió forint), a napokban pedig Carla Bruni kezdett idegeskedni, mert valaki ellopta exférje, Raphael Enthoven testvérétől a róluk készült erotikus fotókat.