Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a nyomozást a megasztáros énekes ellen. Palcsó Tamás ellen járművezetés tiltott átengedése miatt indítottak eljárást, mivel a zenész az októberi balesetekor hagyta vezetni ittas barátját. Palcsó egyelőre nem aggódik sőt, ismét rendszeresen vezet, bár szerinte az eset óta sokkal óvatosabb.

A megasztáros októberi balesetével kapcsolatos nyomozást lezárta a rendőrség, és az ügyet vádemelési javaslattal továbbította a VI.-VII. kerületi ügyészségre – értesült a Velvet. Palcsó Tamás ellen járművezetés tiltott átengedése miatt indítottak eljárás, mivel a balesete előtt ittas barátjának adta át a volánt.

Amennyiben a bíróság bűnösnek találja a zenészt, a legsúlyosabb esetben szabadságvesztésre ítélhetik, ha a cselekményt enyhébbnek ítéli meg a bíróság, pénzbüntetést szabhatnak ki, valamint az is elképzelhető, bevonják a jogosítványát – feltéve, ha Palcsót bűnösnek találják.

DVETT20081026003
Nézze meg a Palcsó Tamás balesetéről készült képeket!

Palcsó Tamás egyelőre még nem aggódik a jogsija miatt, sőt egy ideje ismét rendszeresen vezet. Az egykori megasztáros a Cool Tv stúdiójában elmondta, egy darabig nem mert volán mögé ülni, annak ellenére, a baleset során nem ő vezetett. „Kilencven százalékban már feldolgoztam a történteket, a vezetést pedig kénytelen vagyok újra gyakorolni" - mondta Palcsó, aki szerint az eset óta sokkal figyelmesebb és óvatosabb lett.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban januárban kihallgatta Palcsót, aki bizonyos részleteket még mindig nem tudott felidézni. Palcsó Tamás októberben hazafelé tartott egy barátjával, amikor az XXIII. Kerületi Ócsai úton egy oszlopnak ütköztek. Az énekes kocsiját a barátja vezette, amikor feltehetően megijedt valamitől és hirtelen elkezdett fékezni. Az autóval nagyjából 65 métert csúsztak, és végül egy oszlopnak csapódtak, ami bement az utastérbe, és Palcsó fejétől 5 centire állt meg. A rendőrök szerint életüket az mentette meg, hogy mind a ketten bekötötték a biztonsági övüket. Palcsó agyrázkódást szenvedett, megrepedt az arccsontja, és hosszú ideig a kezét sem tudta rendesen használni.